Αρχική » Grid with Sidebar » Η οπτική ψευδαίσθηση με τη γάτα που έχει γίνει viral τεστ στα social media

Η οπτική ψευδαίσθηση με τη γάτα που έχει γίνει viral τεστ στα social media

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας η άποψη που έχετε αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει η γάτα τις σκάλες.

SVESTONOF

Μια φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα social media έχει γίνει η αφορμή για ένα ψυχολογικό τεστ. Η γάτα που βλέπετε στις σκάλες, ανεβαίνει ή κατεβαίνει;

Η οπτική ψευδαίσθηση αυτή που απεικονίζει μια γάτα θα μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα για την πραγματική σας προσωπικότητα, ισχυρίζεται ένα τεστ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Minds Journal .

Οι ψυχολόγοι ζητούν από τους αναγνώστες να δουν την κατεύθυνση στην οποία πορεύεται η γάτα και ισχυρίζονται πως η απάντησή σας έχει να πει κάτι πολύ σημαντικό για τον εσωτερικό κόσμο σας.

Σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, η πλευρά που βλέπετε τη γάτα να περπατά, δείχνει την προσέγγισή σας για τη ζωή.

Αν παρατηρείτε μια γάτα να ανεβαίνει τις σκάλες τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. «Βλέπετε δυνατότητες και ευκαιρίες για ανάπτυξη όπου κι αν κοιτάξετε», σύμφωνα με το άρθρο του Minds Journal. «Το μυαλό σας έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να ανεβαίνετε ψηλότερα στη ζωή σας, να κατακτάτε συνεχώς κορυφές».

«Υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια φιλοδοξίας μέσα σας και κανείς, εκτός από τον εαυτό σας, δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να πάτε καλύτερα στη ζωή.

Αν είδατε τη γάτα να κατεβαίνει τις σκάλες, τότε έχετε μια απαισιόδοξη και σκεπτικιστική προσωπικότητα. «Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχατε στη ζωή σας ή λόγω του είδους των ανθρώπων που έχετε γνωρίσει στο παρελθόν η άποψή σας για τη ζωή στράφηκε προς την αρνητική πλευρά της», σύμφωνα με το άρθρο του Minds Journal.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεστε εύκολα, υπολογίζετε πριν δεσμευτείτε και είστε επιφυλακτικοί με άτομα που σας φέρονται πολύ γλυκά. «Μπορεί όμως, απλά, να είναι ο τρόπος της άμυνά σας για να αντιμετωπίζετε τον κόσμο. Είστε πραγματικά οξυδερκείς και προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, κάνοντας πάντα δεύτερες σκέψεις καθιστώντας σχεδόν αδύνατο το γεγονός του να σας εξαπατήσουν».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ