Αρχική » Grid with Sidebar » Η ΚΣΕ πάει στα δικαστήρια το Κόμμα των Ζώων

Η ΚΣΕ πάει στα δικαστήρια το Κόμμα των Ζώων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Όλα τα ‘χει η Μαριωρή στην Ψαροκώσταινα ο φερετζές τής λείπει, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Έτσι λοιπόν εν όψει των επερχόμενων εκλογών, άλλο ένα νεόκοπο κόμμα κατεβαίνει στην πολιτική αρένα, στεφανωμένο με μπρόκολα, τοφού, μολόχες, σόγια, κάνναβη, μαρούλια, γκαζόν, φρέσκο σανό και γενικώς πάρα πολύ πρασινάδα, το Κόμμα για τα Ζώα. Ναι καλά ακούσατε το Κόμμα για τα Ζώα.

SVESTONOF

Βέβαια το ποιος θα τολμήσει να ψηφίσει κάτι που θέλει και προσπαθεί να πλασαριστεί ως κόμμα την στιγμή που τουλάχιστον έτσι όπως είναι διατυπωμένο το όνομα του, ουσιαστικά αποκαλεί ΖΩΑ τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του, είναι άλλη υπόθεση.

Το Κόμμα για τα Ζώα λοιπόν μην έχοντας να παρουσιάσει το παραμικρό προεκλογικό πλάνο ή έργο επέλεξε να κάνει το παρθενικό του ντεμπούτο επιτιθέμενο στο κυνήγι και στους κυνηγούς, με στοχευμένες διαφημίσεις σε 15 στάσεις λεωφορείων στον Πειραιά. Διαφημίσεις που μας αποκαλούν δολοφόνους και το κυνήγι δολοφονικό χόμπι. Τις αφίσες αυτές φωτογράφησαν η κα Χελιώτη και η κα Γιανναρά στις αρχές της εβδομάδας. Αμέσως κινητοποιήθηκε  ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πειραιά και μέλος του ΔΣ της ΚΣΕ κ. Ηλίας Γιανναράς και ενημέρωσε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Αραμπατζή. Η ΚΣΕ αντέδρασε άμεσα και κινείται νομικά κατά του κόμματος “Κόμμα για τα Ζώα” υπερασπίζοντας την κυνηγετική δραστηριότητα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στο Κόμμα για τα Ζώα ότι πριν από αυτούς προσπάθησαν και άλλοι ομοιδεάτες τους να βλάψουν το κυνήγι όπως οι Βεργής, Αγγελέτος, Τίνα Μπιρμπίλη, Τσιρώνης, Χαρδαλιάς και Μομπολάκη. Ωστόσο όλοι αυτοί απέτυχαν οικτρά και το κυνήγι συνεχίζει και θα συνεχίσει να υφίσταται όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ