Αρχική » Grid with Sidebar » Η Καλλιστώ έγινε…και τροχονόμος

Η Καλλιστώ έγινε…και τροχονόμος

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δείτε το σχόλιο του  Μιχάλη Ζ. από την Καστοριά :

SVESTONOF

«Διαβάζοντας πριν λιγο τα άρθρα για το τρακάρισμα με αρκούδα στην διαδρομή Καστοριά Νεστόριο, ενός συμπολίτη μας που καταστράφηκε το αυτοκίνητο του κι οι κόποι μιας ζωής εξοργίστηκα αφάνταστα…

Καλούνται λέει από την Καλλιστώ οι οδηγοί που κινούνται σε τέτοιο βιότοπο αρκούδας να ναι πολύ προσεχτικοί…

Δηλαδή η διαδρομή Καστοριά Νεστόριο (οι πόλεις και τα χωριά περίπου του μισού νομού δηλαδή…) είναι χαρακτηρισμένα βιότοπος δικός της..?

δηλαδή πλέον θεωρούμαστε, πχ στην Μεσοποταμία, εισβολείς στον χώρο της..?

Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά…?

Πιθανόν το ίδιο θεωρούν και για τον υπόλοιπο νομό…

ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”, ΣΤΟ “ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ” ???!!!

ΠΛΕΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ !!!

Και το άλλο θράσσος τους ήταν.., που έβγαλαν συμπέρασμα ότι οι οδηγοί στην διαδρομή αυτή είναι παράνομοι και τρέχουν πολύ…

Τέτοια είναι η θρασύτητα που κανείς μας δεν θα εστιάσει στην απώλεια του ζώου ..

Οταν δυστυχώς θα υπάρξει ανθρώπινη απώλεια, να τρέξουν να βρουν γωνία να κρυφτούν…»

Μιχάλης Ζ.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Ας σταματήσει η παραφιλολογία και η θεωρία του καναπέ…Έχουμε περάσει στην αντίπερα όχθη !!!»»

Στην ομάδα «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος σχολίασε λεγόμενα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ που αναμάσησαν τις ανακοινώσεις που έκανε η «Καλλιστώ» αναφορικά με το ότι οι οδηγοί υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας στους δρόμους της Καστοριάς και το ότι το συγκεκριμένο συμβάν επήλθε μετά από μία τέτοια παράβαση:

«Η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν χαμηλή γιατί μόλις είχε ξεκινήσει από το σημείο που ο οδηγός παρέλαβε τον γιο του. Δυστυχώς πολλές ανακρίβειες λένε, το ζώο πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο , και με είκοσι να πήγαινε η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Τροχαίο με αρκούδα 300 κιλών στην Καστοριά

Πέρα όμως από αυτό κανείς δεν επεσήμανε ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ανήλικο άτομο, το όποιο υπέστη τρομακτικό σοκ. Ευτυχώς που δεν έτρεχε γιατί τα αποτελέσματα της σύγκρουσης θα ήταν τελείως διαφορετικά. Το αυτοκίνητο θα έβγαινε εκτός δρόμου…η ζημιά στο αυτοκίνητο θα ήταν τέτοια που θα τραυμάτιζε τους επιβαίνοντες δεν ξέρουμε σε ποιον βαθμό.

Ας σταματήσει η παραφιλολογία και η θεωρία του καναπέ .

Το παρήγορο είναι ότι τελικά δεν τραυματίστηκαν σωματικά. Ψυχολογικά όμως υπέστησαν τεράστιο σοκ που με την πάροδο του χρόνου θα το ξεπεράσουν, τουλάχιστον το ανήλικο άτομο .

Δίνεται βαρύτητα στον θάνατο της αρκούδας και παραβλέπεται το ψυχολογικό σοκ των επιβαινόντων (αφού δεν τραυματίστηκαν) και της μεγάλης ζημιάς του αυτοκινήτου .

Έχουμε νομίζω περάσει στην αντίπερα όχθη !!!»

Πηγή :OLADEKA.GR

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ