Αρχική » Grid with Sidebar » Η Beretta Hellas στη “Μάχη της Κρήτης”

Η Beretta Hellas στη “Μάχη της Κρήτης”

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Grand Prix “Μάχη της Κρήτης” που διεξήχθη στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων από Παρασκευή 20 Μαΐου έως και Κυριακή 22 Μαΐου 2022,ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην πρωταθλητή του τραπ και μέλους του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων “Ο Βάρδας”, Στέλιου Καραμπινάκη, ο οποίος “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.Συνδιοργανωτές του Κυπέλλου “Μάχη της Κρήτης” ήταν η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, η Διεθνής Ομοσπονδία Σκοποβολής, η Περιφέρεια Κρήτης –Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και οι Σκοπευτικοί Σύλλογοι “Βάρδας” και ΣΚΟΛΕΚ.

SVESTONOF

Την διοργάνωση τίμησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθανάσιος Παπαγεωργίου, παρόντες επίσης ήταν και οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές, καθώς και σύσσωμη η Εθνική ομάδα του σκιτ που μας χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονάτο στην Ιταλία. Σημειωτέον ότι την εθνική ομάδα στελεχώνουν προπονητές και αθλητές και από τα Χανιά.

Το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Στόχος του σκοπευτηρίου Χανίων είναι η δημιουργία ενός τέταρτου ανοιχτού πεδίου βολής, προκειμένου η εγκατάσταση να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεις, όπως δηλώθηκε από τον υπεύθυνο του Σκοπευτηρίου και μέλος της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων Βαγγέλη Λαμπάκη.

Η διοργάνωση, τίμησε την 81η επέτειος της Μάχης της Κρήτης, μίας από τις σημαντικότερες μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ταυτόχρονα με τους πεσόντες στη

Μάχη της Κρήτης, τιμήθηκε και ο Στέλιος Καραμπινάκης, αθλητής του τραπ που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια.

Το νέο ραντεβού που δόθηκε για το 2023 υπογραμμίστηκε με την υπόσχεση για μια ακόμα μεγαλύτερη διοργάνωση και διεθνή παρουσία!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ