Αρχική » Grid with Sidebar » H ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ τίμησε τον Δημήρη Ευμοιρίδη

H ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ τίμησε τον Δημήρη Ευμοιρίδη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ τίμησε τον Δημήτρη Ευμοιρίδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε τόσα χρόνια στην κυνηγετική δραστηριότητα είτε από το ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ είτε από το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας. Σήμερα το πρωί έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook :

SVESTONOF
“Νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς δημόσια, τον Πρόεδρο κ. Πολυχρόνη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΜΑΘ, καθώς και όλους τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων Μακεδονίας και Θράκης, που με την ομόφωνη απόφασή τους εχθές στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, τίμησαν την πολυετή προσφορά μου στις διοικήσεις των κυνηγετικών οργανώσεων, ανακυρρήσωντάς μου επίτιμο μέλος της ΚΟΜΑΘ.
 
Ένοιωσα την αληθινή αγάπη και εκτίμηση των συναδέλφων και νομίζω ότι αυτό είναι το σπουδαιότερο και το ακριβότερο δώρο που έλαβα. Με πολύ συγκίνηση παρέλαβα από τον Πρόεδρο την τιμητική πλακέτα την οποία θα διαφυλάξω για πάντα.
 
Θα είμαι πάντα στην διάθεση όλων όπου και όποτε χρειάζεστε την βοήθειά μου, η αγάπη μου για αυτήν την δραστηριότητα δεν θα σταματήσει ποτέ. 
 
Σας ευχαριστώ όλους”
 
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ