Αρχική » Grid with Sidebar » H Δ΄ΚΟΣΕ δίπλα στον κυνηγό που προπηλακίστηκε από «οικολόγους»

H Δ΄ΚΟΣΕ δίπλα στον κυνηγό που προπηλακίστηκε από «οικολόγους»

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
H Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας έχει, ήδη, κινήσει τις διαδικασίες και θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο, στον 76χρονο κυνηγό που τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε επίθεση και προπηλακισμούς από ζευγάρι «οικολόγων», σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας.
 
Ύστερα από συνεννόηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογος Ιστιαίας (μέλος του οποίου είναι ο κυνηγός – θύμα της επίθεσης), οι δύο οργανώσεις θα αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου όλο το βάρος της νομικής εκπροσώπησης του κυνηγού, έως ότου περαιωθεί και τελεσιδικήσει η δικαστική διαδικασία που κινήθηκε εναντίον των δύο δραστών.
 
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές το νεαρό ζευγάρι των συλληφθέντων, ουδεμία αμφιβολία υπάρχει, πλέον, ότι, τα κίνητρα της επίθεσης ήταν η ιδεολογική στράτευσή τους εναντίον του κυνηγιού και των κυνηγών.
 
Ο ξυλοδαρμός του ηλικιωμένου κυνηγού και η κλοπή του όπλου του, εξέφραζε την «τιμωρητική» διάθεση των δραστών εναντίον όλων αυτών που αντιπροσώπευε ο 76χρονος, που εκείνη την στιγμή κυνηγούσε απολύτως νόμιμα σε περιοχή έξω από το χωριό του.
 
Όμως, όταν η όποιου είδους «ζωοφιλία» μετατρέπεται μισανθρωπία, τότε κάτι υπάρχει μπερδεμένο στην ψυχή…
 
Και εάν η αυτοδικία είναι παράνομη σύμφωνα με τον νόμο, η «αυτοδικία» χωρίς, καν, να υπάρχει κάποιο αδίκημα, αποστερεί τους δράστες από την επίκληση κάθε «ελαφρυντικού».
 
Η Δ΄ΚΟΣΕ συγχαίρει τον κυνηγό για την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του οδυνηρού περιστατικού, αλλά ταυτόχρονα θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ