
Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το σοβαρό πρόβλημα που επικρατεί στα Καλά Νερά, όπου κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα σκυλιά, χωρίς να λαμβάνονται επαρκή μέτρα από τον Δήμο
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Καλά Νερά Μαγνησίας, κοντά στο Καρνάγιο, λίγο μετά τα ΚΑΑΥ, όταν μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ανταπόκριση περασμάτων : Τα σημάδια μιας καλής χρονιάς…..18/8/2025
Σύμφωνα με το gegonota.news, η γυναίκα υπέστη τραύματα από δαγκώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Παρά τις φωνές της για βοήθεια, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν αντέδρασε, γεγονός που, σύμφωνα με την ίδια, επιδείνωσε την ψυχολογική της κατάσταση, καθώς ένιωσε φόβο, ανασφάλεια και εγκατάλειψη.
Το περιστατικό φέρνει ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή των Καλών Νερών, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες συχνά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα από τον Δήμο για την προστασία τους.
Η παθούσα έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία προς τον Δήμο, ζητώντας άμεση παρέμβαση, ενώ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.
Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
