Αρχική » Grid with Sidebar » Γ’ ΚΟΠ : Προκήρυξη πρόσληψης Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα

Γ’ ΚΟΠ : Προκήρυξη πρόσληψης Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα

by iHunt
Γ' ΚΟΠ : Προκήρυξη πρόσληψης Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Γ ́ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της για Θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) ιδιωτικού φύλακα θήρας.

SVESTONOF

Η θέση εργασίας αφορά τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μολάων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Γ’ ΚΟΠ : Ποινές φυλάκισης σε λαθροθήρες που φτάνουν τα δυο χρόνια από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη μας από τις 18-06-2024 ημέρα Τρίτη μέχρι και τις 05-07-2024 ημέρα Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 έως 15:00 στην έδρα της Γ ́ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Δ. Γούναρη 9-11, Τ.Κ. 26221, τηλ.: 2610-361671, φαξ: 2610-346614.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή μας μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, καθώς και από τα γραφεία του προαναφερθέντος Κυνηγετικού Συλλόγου.

Επίσης, στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος.

Κατεβάστε την προκήρυξη από ΕΔΩ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ