Αρχική » Grid with Sidebar » Γ’ ΚΟΠ : Έφοδος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στη Ζάκυνθο…VIDEO

Γ’ ΚΟΠ : Έφοδος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στη Ζάκυνθο…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Γ’ ΚΟΠ : Έφοδος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στη Ζάκυνθο…VIDEO

Μεγάλη επιχείρηση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο νησί της Ζακύνθου.

SVESTONOF

Κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Γ’ ΚΟΠ πήγε στο νησί και κατάφερε να κατασχέσει έξι ηχομιμητικές συσκευές που χρησιμοποιούνταν για την προσέλκυση ορτυκιών.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι το πρώτο μόνο βήμα από μια σειρά παρόμοιων δράσεων που θα συνεχιστούν και μετά τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου σε όλο το Ιόνιο.

Ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Γραμματσούλιας ήταν κάθετος : «Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό φαινόμενο λαθροθηρίας από που και αν προέρχεται. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα κάνουμε το παν για να το πετύχουμε ώστε να μην κινδυνεύσει η κυνηγετική δραστηριότητα από μερικούς ανεγκέφαλους που δεν ανήκουν στην κυνηγετική οικογένεια. Προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές ώστε να καταπολεμήσουμε κάθε μορφή λαθροθηρίας στα νησιά του Ιονίου τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο αντικυνηγετικών κύκλων»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το γραφείο θήρας του Δασαρχείου Ζακύνθου ζήτησε να πάρει τους κατασχεμένους κράχτες κάτι που αποτελεί πανελλήνια πρωτιά.

Δείτε το video από την επιχείρηση της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου….

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ