Αρχική » Grid with Sidebar » Φθιώτιδα: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 8χρονο κοριτσάκι

Φθιώτιδα: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 8χρονο κοριτσάκι

"Έχουμε πάθει σοκ", η δραματική περιγραφή της μητέρας Σοκαρισμένοι οι γονείς του

by iHunt
Φθιώτιδα: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 8χρονο κοριτσάκι

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο σκύλος δάγκωσε την 8χρονη στον γλουτό, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να διακομιστεί στο ΚΥ της περιοχής και να του γίνουν ράμματα

SVESTONOF

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς ενός 8χρονου κοριτσιού στη Φθιώτιδα, το οποίο το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα αδέσποτου σκύλου στο Μώλο Λοκρίδας. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το κοριτσάκι είναι από Λαμία και είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στη γιαγιά του στο Μώλο για Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές στην Ελλάδα – Ο υδροφόρος ορίζοντας «στεγνώνει»

Το μικρό κοριτσάκι δέχτηκε την επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο την ώρα που έπαιζε με άλλα παιδάκια έξω από γειτονικό σπίτι. Ο σκύλος δάγκωσε την 8χρονη στον γλουτό, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να διακομιστεί στο ΚΥ της περιοχής και να του γίνουν ράμματα.

Έχουμε πάθει σοκ

«Έχουμε πάθει σοκ σκεπτόμενοι τι θα μπορουσε να είχε συμβεί. Όταν τα αδέσποτα σχηματίζουν αγέλη ειναι πολύ επικίνδυνα και για τους ενήλικες, φανταστείτε τι θα μπορουσε να συμβεί σε ένα μικρό παιδί. Γνωρίζω ότι για τα συγκεκριμενα σκυλιά έχουν γίνει καταγγελίες στο παρελθόν, χωρίς όμως να τα μαζέψει κανείς. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπεύθυνου, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση….», είπε η μητέρα της 8χρονης μιλώντας στο τοπικό μέσο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ