Αρχική » Grid with Sidebar » Φλώρινα : Έσωσαν ζαρκάδι δημοτικοί υπάλληλοι

Φλώρινα : Έσωσαν ζαρκάδι δημοτικοί υπάλληλοι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Φλώρινας εντόπισαν ένα τραυματισμένο ζαρκάδι και το περισυνέλεξαν σώζοντας του τη ζωή. Μικρές πράξεις μεγάλης αξίας για το άτυχο ζώο.
Το νεαρό ζαρκάδι εντοπίστηκε τραυματισμένο, το πρωί της Παρασκευής, σε χώρο πλησίον του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας. Η περίθαλψη του τραυματισμένου ζαρκαδιού από υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας είναι η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που συνεχίζουν να βασανίζουν τα ζώα.

SVESTONOF

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπεύθυνων υπαλλήλων του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι το περισυνέλεξαν και το μετέφεραν σε φυλασσόμενο χώρο εντός του Ζωολογικού Κήπου και ειδοποίησαν κτηνίατρο.

Στο ζαρκάδι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χορηγήθηκε αντιβίωση, ενώ ειδοποιήθηκε ο «Αρκτούρος», στελέχη του οποίου το παρέλαβαν και το μετέφεραν στις εγκαταστάσεις τους για περαιτέρω περίθαλψη και φροντίδα.

Είναι αυτό που λέμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Το να προσφέρεις βοήθεια η ενέργεια γυρίζει πάντα σε εσένα. Η ικανοποίηση που νιώθεις βοηθώντας αποδεικνύει πως κατά βάθος αυτή είναι η φύση μας.

Πηγή :in.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ