Αρχική » Grid with Sidebar » ETHOS : Η νεα καραμπινα της Benelli στις ΗΠΑ…VIDEO

ETHOS : Η νεα καραμπινα της Benelli στις ΗΠΑ…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Η νέα καραμπίνα της Benelli κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και το όνομά της είναι ETHOS. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία είναι το νέο μοντέλο είναι ένα δημιούργημα τέχνης και τεχνολογίας και βασίζεται πάνω στο σύστημα Ιnertia Driven®.
 
Η νέα Benelli είναι φτιαγμένη πάνω σε μια νέα πλατφόρμα που συνδυάζει λειτουργικότητα και εργονομία. Η νέα Benelli Ethos μπορεί να ρίχνει χωρίς κανένα πρόβλημαακόμη και πολύ ελαφριές γομώσεις (24 γρ) και μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάκρουση με το νέο σύστημα που ανέπτυξαν οι τεχνικοί της Benelli και ονομάζεται Progressive Comfort® .
 
Το κοντάκι είναι φτιαγμένο επάο εξαιρετικής ποιότητας ξύλο Ευρωπαικής καρυδιάς  και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται με το νέο σύστημα μείωσης της ανάκρουσης.
 
Η νέα δυναμική σχεδίαση της ETHOS Benelli περιλαμβάνει ένα πατενταρισμένο εύκολο σύστημα κλειδώματος. Αυτό διαθέτει ένα μηχανισμό συγκράτησης που έχει προστεθεί στο σώμα του κλείστρου, εξασφαλίζοντας ότι η  περιστρεφόμενη κεφαλή του κλείστρου θα κλειδώσει ακόμα και όταν το κλείστρο, υποχωρήσει προς τα εμπρός  χωρίς μεγάλη δύναμη. Επιπλέον το γέμισμα του όπλου γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα ακόμη και όταν φοράτε γάντια.
 
Η ρίγα της ETHOS είναι φτιαγμένη από ανθρακονήματα μειώνοντας έτσι το συνολικό βάρος του όπλου. Μαζί την ETHOS έρχονται και σκοπευτικά σε τρία διαφορετικά χρώματα τα οποία μπορεί να προσαρμόσει ο κυνηγός πολύ εύκολα.
 
 
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά :
 
Διαμέτρημα : 12’’
Κάννη : Magnum 3’’
Τσοκ : 5 (Crio®Chokes:C,IC,M,IM,F)
Βάρος : 2,9 κιλά
Τιμή : Από 2000 USD
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ