Αρχική » Grid with Sidebar » Εθελοντές καθάρισαν το Δέλτα του Έβρου

Εθελοντές καθάρισαν το Δέλτα του Έβρου

by iHunt
Εθελοντές καθάρισαν το Δέλτα του Έβρου

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σήμερα η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς του ΟΦΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης-Δημοτική Ενότητα Φερών, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και τον Σύλλογο Αινήσιο Δέλτα Έβρου συμμετείχαν στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με μία πρωτοβουλία για καθαρισμό του Δέλτα του Έβρου.

SVESTONOF

Σε αυτή την κινητοποίηση πήραν μέρος πολλοί εθελοντές και εθελόντριες επιβιβάστηκαν στις βάρκες, συνέδραμαν και μαζεύτηκε ένας σημαντικός όγκος απορριμμάτων, δεκάδες σακούλες, τηλεοράσεις, ψυγεία, παλιά ντουλάπια, πολλά κουτιά με φυτοφάρμακα, τα οποία ήταν μεταξύ όσων συγκεντρώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Βίντεο ντοκουμέντο αρκούδας με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) αρκουδάκια στην Καστοριά !!!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αινήσιο του Δέλτα, Νίκος Μουσουνάκης μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και όπως είπε, «Αγαπάμε το μέρος μας, δεν το εγκαταλείπουμε και προσπαθούμε με κάθε ευκαιρία να το έχουμε καθαρό. Εδώ καταλήγουν όλες οι βρωμιές και τα σκουπίδια από τρεις χώρες. Διοργανώσαμε σήμερα μια καθαριότητα, ενόψει και της ημέρας περιβάλλοντος που έρχεται σε δύο μέρες. Ήταν αρκετά μεγάλη κινητοποίηση και λέω ότι τα καταφέραμε, βγάλαμε πάρα πολλά σκουπίδια και το 80% είναι ξενόφερτο. Το καθαρίσαμε και θα το επαναλάβουμε. Εμείς σαν σύλλογος το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, φροντίζουμε το σπίτι μας να είναι καθαρό, με τακτικές καθαριότητες. Σήμερα ήταν κοινή διοργάνωση».

Πηγή :ERTNEWS.GR


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ