Αρχική » Grid with Sidebar » Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

by iHunt
Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πληροφορίες από υψηλόβαθμα στελέχη της Toyota αναφέρουν πως η ηλεκτρική εκδοχή του Hilux έχει πάρει το πράσινο φως για να περάσει στην παραγωγή.

SVESTONOF

Είναι γεγονός ότι η Toyota έχει τη δική της φιλοσοφία, σε ό,τι αφορά στην ηλεκτροκίνηση, επιμένοντας κατά κύριο λόγο σε υβριδικά μοντέλα, στα οποία πρωτοπορεί εδώ και δεκαετίες. Τα διστακτικά βήματα του ιαπωνικού κολοσσού, στην παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αιτιολογούνται από τις εταιρικές εκτιμήσεις, δια στόματος του προέδρου, Ακίο Τογιόντα, ότι τα EV δεν πρόκειται πραγματικά να ξεπεράσουν το 30% της παγκόσμιας αγοράς. Υπάρχουν, όμως και οι εξαιρέσεις.

Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Προσοχή !!!! Ανακαλούνται αυτοκίνητα SUZUKI JIMNY από την ελληνική αγορά

Μετά την αποκάλυψη ενός πρωτοτύπου στα τέλη του 2022, η Toyota επιβεβαιώνει ότι το Hilux Revo BEV θα βγει στην παραγωγή στα τέλη του επόμενου έτους (2025)! Η σημαντική αποκάλυψη έγινε από στέλεχος της εταιρείας σε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο Reuters. Το αμιγώς ηλεκτρικό pick up πρόκειται να κατασκευαστεί στην Ταϊλάνδη, όπου η εν λόγω κατηγορία αντιπροσωπεύει παραπάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων.

Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

Το επερχόμενο ηλεκτρικό Hilux, θα ανταγωνιστεί το ηλεκτρικό Isuzu D-Max, το οποίο επίσης πρόκειται να παραχθεί στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η Toyota αναφέρει ότι το διαχρονικό pick up της, θα είναι κατά κύριο λόγο υπόθεση της Ταϊλάνδης, αλλά λόγω της απήχησης του μοντέλου είναι πολύ πιθανή η εξαγωγή του στις παγκόσμιες αγορές.
Η Toyota δεν έχει αποκαλύψει τεχνικές λεπτομέρειες , ωστόσο το ενδιαφέρον της φαίνεται να επικεντρώνεται στην παραγωγή ισχυρών μπαταριών, που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αυτονομία, για ένα σκληροτράχηλο μοντέλο, αυτών των χαρακτηριστικών.

Έρχεται το ηλεκτρικό Toyota Hilux

Πηγή :ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ