Αρχική » Grid with Sidebar » Εορδαία: Κινητοποιήσεις αποφασίζουν πρόεδροι κοινοτήτων για τα περιστατικά με αρκούδες

Εορδαία: Κινητοποιήσεις αποφασίζουν πρόεδροι κοινοτήτων για τα περιστατικά με αρκούδες

by iHunt
Εορδαία: Κινητοποιήσεις αποφασίζουν πρόεδροι κοινοτήτων για τα περιστατικά με αρκούδες

SVESTONOF

Αποφασισμένοι φέρονται πρόεδροι κοινοτήτων της Δυτικής Εορδαίας στο να διεκδικήσουν λύσεις στο σοβαρό, όπως αναφέρουν, πρόβλημα με τις επελάσεις αρκούδων εντός οικισμών, σε πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες και την απώλεια ζωικού και φυτικού κεφαλαίου, “πριν τα πεινασμένα ζώα, επιτεθούν σε άνθρωπο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Καστοριά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του Κωνσταντίνου Ευσταθιάδη για το τροχαίο με αρκούδα και την περιπέτεια με την υγεία του για χρόνια

Ήδη μετά τα χθεσινά, αλλά και των προηγούμενων ημερών, περιστατικά με την εισβολή αρκούδας σε ορνιθώνες και κτηνοτροφικές μονάδες, σε Αναρράχη και Μηλοχώρι, αλλά και τις συνεχιζόμενες εμφανίσεις του μεγαλόσωμου ζώου μαζί με τα μικρά της εντός της Κοινότητας Φούφα, οι πρόεδροι κοινοτήτων, αφού ενημέρωσαν τον Δήμο Εορδαίας και το Δασαρχείο Κοζάνης, συζητούν για τον τρόπο και τον χρόνο ομαδικής αντίδρασής τους.

Σε πρώτο επίπεδο θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με αίτημα να δοθεί επείγουσα λύση στο πρόβλημα αυτό, ενώ, εφόσον δεν εισακουστούν, τότε θα προβούν σε άλλες κινήσεις ως μέτρο πίεσης, για να αποτρέψουν, όπως λένε, τα χειρότερα

Πηγή :https://www.ertnews.gr/

demobanner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ