Αρχική » Grid with Sidebar » Εορδαία: Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο

Εορδαία: Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο

Στον καινούργιο δρόμο προς Φιλώτα Εορδαία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συχνά τα ατυχήματα στον δρόμο από την αερογέφυρα Ανατολικού προς Φιλώτα λόγω συχνής διέλευσης αγριογούρουνων

SVESTONOF

Οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να είναι δυσμενείς, ειδικά για όσους κινούνται στους δρόμους, τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Πέρα όμως από τις βροχοπτώσεις και την ολισθηρότητα των δρόμων, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί και στο ενδεχόμενο της διέλευσης άγριων ζώων από διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τροχαίο που σημειώθηκε στην νέα Εθνική Οδό από Πτολεμαΐδα προς Φιλώτα (από την αερογέφυρα Ανατολικού προς Φιλώτα) τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου αυτοκίνητο χτύπησε αγριογούρουνο. Από το τροχαίο σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ενώ ο σοβαρός τραυματισμός του ζώου κατέληξε μοιραίος γι’ αυτό, ώρες αργότερα.

Να επιστήσουμε την προσοχή των οδηγών, ειδικά σε σημεία που υπάρχουν οι σημάνσεις και προειδοποιήσεις για την παρουσία άγριων ζώων, να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες και να είναι σε εγρήγορση.

Στο παραπάνω σημείο του οδικού δικτύου είναι πολλά τα ατυχήματα λόγω της συχνής διέλευσης των αγριογούρουνων (είναι πέρασμα), οπότε χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από όλους.

Πηγή :https://e-ptolemeos.gr/

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ