Αρχική » Grid with Sidebar » Εντεκάδα λύκων…προπονείται στον Θεσσαλικό κάμπο…VIDEO

Εντεκάδα λύκων…προπονείται στον Θεσσαλικό κάμπο…VIDEO

by iHunt
Εντεκάδα λύκων...προπονείται στον Θεσσαλικό κάμπο...VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι πλέον γεγονός, είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο είτε αυτοί είναι αγρότες, είτε κτηνοτρόφοι, είτε κυνηγοί.

SVESTONOF

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της ανεξέλεγκτης πλέον αύξησης του πληθυσμού των λύκων και του τι συμβαίνει εκεί έξω. Το βίντεο τραβήχτηκε σήμερα Τετάρτη 19/06/24 στην περιοχή Καλλιθέα Φαρσάλων Λάρισας από τον συνάδερφο Δημήτρη Καρακώστα, γνωστός και ως «Μπαράκος» στους κυνηγούς της περιοχής επειδή λατρεύει τα Μπαράκια , ο οποίος ήταν στα κτήματα του και με τον αδερφό του έδεναν μπάλες άχυρο και εκεί είχανε συνάντηση με αγέλη 14 λύκων. Ο Δημήτρης κατάφερε να βάλει στο πλάνο μόνο τους 10 ή 11, αφού οι άλλοι 3 ήταν πιο “ντροπαλοί” και έφυγαν προς τα πίσω !!! Δηλαδή μιλάμε για ετοιμοπόλεμη ομάδα, με πλήρης εντεκάδα και επιπλέον 3-4 αναπληρωματικούς για τις αλλαγές !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ε’ ΚΟΗ : Επιβολή διοικητικών προστίμων για παράνομη εκγύμναση σκύλων

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που διατείνονται πως αγέλες με τόσα πολλά μέλη υπάρχουν μόνο στον Καναδά και στην Βόρεια Αμερική, ενώ στην Ελλάδα οι αγέλες απαρτίζονται από 3-4 λύκους.

Δείτε το βίντεο με την εντεκάδα των σπάνιων να παρελαύνουν ανενόχλητοι στον Θεσσαλικό κάμπο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ