Αρχική » Grid with Sidebar » Ένα Toyota Land Cruiser με άγριες διαθέσεις

Ένα Toyota Land Cruiser με άγριες διαθέσεις

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Γνωστή για τις τολμηρές της κατασκευές, η Liberty Walk λανσάρει ένα σπορ κιτ βελτίωσης για το νέας γενιάς Toyota Land Cruiser, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εντελώς διαφορετική εμφάνιση, που δεν συνάδει με τον off road προσανατολισμό του.

SVESTONOF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : To νέο αγροτικό της Toyota φέρνει την επανάσταση -Ποιο καύσιμο χρησιμοποιεί

Αρχικά, το κιτ του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου, περιλαμβάνει νέους, αιχμηρούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, έναν ευμεγέθη διαχύτη και φουσκωμένα φτερά. Επίσης, διατίθεται και μία μικρή αεροτομή που τοποθετείται στο τέλος της οροφής.

Ένα Toyota Land Cruiser με άγριες διαθέσεις
Το κόστος, μόνο για την διαφορετική εμφάνιση του αμαξώματος ξεκινάει από τις 9.100 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τις 13.100 ευρώ, αναλόγως το υλικό κατασκευής που θα επιλεγεί. Τέλος, προσφέρεται ένα πιο ανάγλυφο καπό με έξτρα εισαγωγές αέρα, το οποίο έχει τιμή 5.100 ευρώ.

Η Liberty Walk προτείνει σε όποιον επιλέξει όλα τα παραπάνω, να τοποθετήσει και τους τροχούς των 22 ή 24 ιντσών, με τιμή 11.000 ή 13.800 ευρώ αντίστοιχα, για να ταιριάξουν με το αμάξωμα.

Πέραν των παραπάνω, τα μηχανικά μέρη του Toyota Land Cruiser παραμένουν ως έχουν. Επομένως, η απόδοση του biturbo V6 μοτέρ των 3,5 λίτρων παραμένει στους 415 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Αντίστοιχα, η έκδοση με τον diesel V6 των 3,3 λίτρων συνεχίζει με τους 309 ίππους και τα 700 Nm ροπής. Ανεξαρτήτου έκδοσης, το τετρακίνητο Land Cruiser εφοδιάζεται αποκλειστικά με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ