Αρχική » Grid with Sidebar » Εκάλη : Αγριόχοιροι στις αυλές των σπιτιών…VIDEO

Εκάλη : Αγριόχοιροι στις αυλές των σπιτιών…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τα αγριογούρουνα της Εκάλης εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά χθες στις γειτονιές, ξαφνιάζοντας τους κατοίκους της περιοχής των βορείων προαστίων.

SVESTONOF

Ήταν Μάιος του 2021 όταν αναγνώστης του iefimerida.gr έστελνε βίντεο από μια μικρή οικογένεια αγριογούρουνων που τριγύριζε σε κεντρικό δρόμο της Εκάλης, διακόπτοντας μάλιστα και την κυκλοφορία, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς. Από τότε μέχρι σήμερα οι μαρτυρίες για την εμφάνισή αγριογούρουνων μέσα στις γειτονιές γενικότερα στα βόρεια της Αττικής είναι πολλές.

Τα αγριογούρουνα εμφανίστηκαν ξανά στην Εκάλη

Τη… νέα βόλτα σε αναζήτηση τροφής των αγριογούρουνων στην Εκάλη κατέγραψε χθες με το κινητό της αναγνώστρια του iefimerida.gr, στην οδό Θέτιδος.

«Τα αγριογούρουνα κατεβαίνουν από το βουνό και μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών σε αναζήτηση τροφής. Όπως καταλαβαίνετε τα σκυλιά τρελαίνονται στη θέα τους. Τα βλέπουμε κάθε μέρα. Αυτό που φοβόμαστε είναι μην τα σκοτώσει κάποιος», μας λέει.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr πρόκειται για τουλάχιστον έξι αγριογούρουνα που εμφανίστηκαν στον κεντρικό δρόμο της Εκάλης, τα οποία δείχνουν ιδιαίτερα εξοικειωμένα.

Πηγή :iefimerida.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ