Αρχική » Grid with Sidebar » Έγινε η κλήρωση από τη BERETTA HELLAS για την Α400 Upland

Έγινε η κλήρωση από τη BERETTA HELLAS για την Α400 Upland

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους εσάς που επισκεφτήκατε το περίπτερό μας στην Έκθεση Κυνηγεσία 2022,αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας με έπαθλο την κορυφαία καραμπίνα BERETTA A400 Upland, ένα δώρο αξίας 1.790 ευρώ!

SVESTONOF

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/4/2022 και ο νικητής είναι η συμμετοχή 726 (9/4/2022, 5:39:17 μμ) του κυνηγού κ. Παυλάκη Άγγελου , Αθήνα Τ.Κ. 11631.

Ο νικητής ενημερώθηκε με προσωπική επικοινωνία για να παραλάβει το δώρο του.

H A400 Upland είναι η πρώτη Beretta που έχει ένα πρωτοποριακό κοντάκι που ενσωματώνει την τεχνολογίαKick-Off Plus και που μειώνει την ανάκρουση κατά 50% ! Η βάση του όπλου από νικέλιο είναι χαραγμένη με κυνηγετικές παραστάσεις.


Η νέα σχεδίαση της πιστολοειδούς λαβής αλλά και της πάπιας βελτιώνουν σημαντικά τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου. Η A400 Upland είναι ένας συνδυασμός με τις κορυφαίες τελευταίες τεχνολογίες αλλά με κλασική ομορφιά, για τους κυνηγούς που θέλουν ένα όπλο για όλα τα θηράματα με αισθητική αλλά και την καλύτερη βλητική απόδοση. Η A400 Upland βγαίνει σε έκδοση με αλλά και χωρίς Kick off.

Από τις περισσότερες απόψεις, η Α400 Upland βασίζεται πάνω στην επιτυχημένη πλατφόρμα της Α400 σειράς με την περιστρεφόμενη κεφαλή και με τις κάννες Steelium κορυφαία βλητική απόδοση. Το ματ νικέλ φινίρισμα και η διακόσμηση της βάσης με κυνηγετικές παραστάσεις αναδεικνύουν τον κυνηγετικό χαρακτήρα του όπλου. Η A400 Upland βγαίνει μόνο σε ξύλινη έκδοση με ξύλο και έχει τη νέα μείωση ανάκρουσης με την τεχνολογία Kick-Off Plus. Η λαβή είναι γεμάτη και γεμίζει καλά το χέρι, ενώ το μπροστινό άκρο είναι ευχάριστα λεπτό.

Η Α400 Upland είναι το καινούργιο μοντέλο τηε σειράς Α400 με εκπληκτικό νέο σχεδιασμό και αψεγάδιαστο φινίρισμα. Η μεγάλη καινοτομία της Upland είναι το πάντρεμα του ξύλου με την τεχνολογία Kick off plus το κορυφαίο σύστημα απόσβεσης της ανάκρουσης το οποίο δεν βρίσκεται στο πίσω μέρος του πέλματος όπως σε παλιότερα μοντέλα της Α400 σειράς αλλά στην αρχή του κοντακίου κάτι που συναντάμε μόνο στην σειρά Α400

Lite αλλά και Xtreme Unico δηλαδή μόνο σε συνθετικές εκδόσεις.

Τα προτεινόμενα θηράματα είναι :

· Tσίχλα
· Τρυγόνι
· Φάσα
· Λαγός

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ