Αρχική » Grid with Sidebar » Ε’ ΚΟΗ : Μηνύσεις και διοικητικά πρόστιμα για νυχτερινή λαθροθηρία και εκπαιδευτικά

Ε’ ΚΟΗ : Μηνύσεις και διοικητικά πρόστιμα για νυχτερινή λαθροθηρία και εκπαιδευτικά

by iHunt
Ε' ΚΟΗ : Μηνύσεις και διοικητικά πρόστιμα για νυχτερινή λαθροθηρία και εκπαιδευτικά

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένα άτομο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου να ασκεί παράνομη θήρα αγριόχοιρου και σε βάρος του ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

SVESTONOF

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας και κατά τις νυχτερινές ώρες, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ έκανε σήμα στάσης στον οδηγό ενός Ι.Χ στην Τ.Κ Κουρέντων του Δήμου Ζίτσας. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, οι Θηροφύλακες εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης, γεμάτο με φυσίγγια (μονόβολα) και έτοιμο προς χρήση για θήρα τριχωτών θηραμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ για εκπαιδευτικό

Το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του ατόμου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ για τις παραβάσεις της παράνομης θήρας σε ημέρα εκτός κυνηγετικής περιόδου και για την παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου.

Εκγύμναση σκύλων σε μη επιτρεπόμενη ζώνη

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια συνεχών περιπολιών στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης και αρμοδιότητας της Ε’ ΚΟΗ εντοπίστηκαν, σε διαφορετικές ημερομηνίες, τρία άτομα να βρίσκονται στη Λίμνη Πηγών Αώου για την εκγύμναση σκύλων.

Σε βάρος κάθε ενός εκ των τριών ατόμων επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ για την παράβαση της εκγύμνασης σκύλων σε περιοχή που δεν έχει καθοριστεί ως χώρος εκγύμνασης σκύλων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ