Αρχική » Grid with Sidebar » E’ KOH : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 19 Μαίου στα Ιωάννινα

E’ KOH : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 19 Μαίου στα Ιωάννινα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ σε έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου του Υπ. Εσωτερικών, που αφορά στα «ζώα συντροφιάς», αποφάσισε να προχωρήσει στη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, την Τετάρτη 19 Μαΐου, στις 18.00.

SVESTONOF

Στο χώρο της συγκέντρωσης θα υπάρχει η δυνατότητα της ενημέρωσης όσων πολιτών επιθυμούν, για τις προτάσεις του σχεδίου νόμου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι ίδιοι να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση, εκφράζοντας τις απόψεις τους.

Το σχέδιο νόμου που προβλέπει μεταξύ άλλων την καθολική στείρωση των δεσποζόμενων σκύλων και την ποινικοποίηση κάθε μορφής ερασιτεχνικής εκτροφής, είναι σαφές, ότι εμπεριέχει διακρίσεις και σκοπιμότητες που στρέφονται ευθέως κατά της κυνηγετικής οικογένειας.

Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει μία σειρά κυρώσεων, σε ποινικό και διοικητικό επίπεδο για τους κυνηγούς, αλλά και όσους πολίτες έχουν επιλέξει να εντάξουν στη ζωή τους έναν ή περισσότερους σκύλους.

Σύσσωμη η κυνηγετική οικογένεια δεν αποδέχεται τις προτάσεις του σχεδίου νόμου και το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους κυνηγούς και σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων, να δώσουν ηχηρή απάντηση με την παρουσία τους στη συγκέντρωση της προσεχούς Τετάρτης.

Δηλώσεις του προέδρου της Ε’ ΚΟΗ

Εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της προσεχούς Τετάρτης,
ο πρόεδρος του ΔΣ Νικ. Παπαγρηγορίου θα κάνει δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης την Δευτέρα 17 Μαΐου στις 11.30 στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Πουτέτση και Φ. Τζαβέλλα, δίπλα από τα γραφεία της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ