Αρχική » Grid with Sidebar » Δυo ζαρκάδια μάχονται μέχρι θανάτου…VIDEO

Δυo ζαρκάδια μάχονται μέχρι θανάτου…VIDEO

by iHunt
Δυo ζαρκάδια μάχονται μέχρι θανάτου...VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η εικόνα που έχει για την άγρια ζωή, την φύση και τις λειτουργίες της ο μέσος φιλόζωος αστός, απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα !!!

SVESTONOF

Είναι (στο μυαλό τους βέβαια) σωτήρες της φύσης την ίδια ώρα που η μόνη τους επαφή με αυτήν είναι κατά την ημερησία επίσκεψη τους στην τουαλέτα ή στην καλύτερη όταν βλέπουν τον Βασιλιά των λιονταριών και λοιπές γλυκανάλατες ταινιούλες του Disney όπου όλα τα ζωάκια ζούνε μαζί αγαπημένα, μια μεγάλη, ειρηνική και κυρίως αγαπημένη παρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :Καστοριά: Αρκούδα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού

Η προσέγγιση τους είναι αυτή που τους έχουν πλασάρει οι Μ.Κ.Ο που αυτοπροσδιορίζονται ως περιβαλλοντικές και φιλοζωικές οργανώσεις, δηλαδή μια ρομαντική, ειρηνική, και αναίμακτη πλευρά της φύσης όπου όλα τα ζώα ζουν παρέα με τις πλέον ειρηνικές και αγαπησιάρικες διαθέσεις και ποτέ μα ποτέ δεν υπάρχουν αναίτιοι θάνατοι και βασανιστήρια, αυτά βλέπετε συμβαίνουν μόνο στην κοινωνία των ανθρώπων.

Το παρακάτω βίντεο που δείχνει 2 αρσενικά ζαρκάδια (χορτοφάγα ζώα, από αυτά που όλοι θεωρούν ήρεμα ζώα, αρνιά του θεού ) να μάχονται κυριολεκτικά μέχρι θανάτου και τον νικητή να προσπαθεί να εξοντώσει τον ηττημένο, πεσμένο στο έδαφος και πλέον ανήμπορο να αντισταθεί αντίπαλο του, που βελάζει σπαρακτικά από τα απανωτά χτυπήματα, διαψεύδει με τον πιο ώμο και σκληρό τρόπο τις ανόητες ψευδαισθήσεις τους.

Η φύση είναι σκληρή, γεμάτη βία, θάνατο και αίμα και επιβιώνει πάντα ο πιο δυνατός !!! Στην φύση ζωή και θάνατος πάνε μαζί, χέρι χέρι και αυτό είναι το μεγαλείο και η ομορφιά της !!!

Δείτε το βίντεο με ανοιχτό τον ήχο …

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ