Αρχική » Grid with Sidebar » Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς σε Εύβοια και Τρίκαλα – Πρόστιμα σε άλλους τρεις

Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς σε Εύβοια και Τρίκαλα – Πρόστιμα σε άλλους τρεις

by iHunt
Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς σε Εύβοια και Τρίκαλα - Πρόστιμα σε άλλους τρεις

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δύο άτομα συνελήφθησαν για πρόκληση πυρκαγιών σε Εύβοια και Τρίκαλα ενώ σε ακόμα τρία άτομα επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

SVESTONOF

Αναλυτικότερα:

Συνελήφθη χθες (Τετάρτη 26/6), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την απόρριψη απορριμμάτων και υπολειμμάτων καύσης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Μπούρτζι», της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου, του Δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.609 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ε’ ΚΟΗ : Σύλληψη για λαθροθηρία αγριόχοιρων με κλουβί παγίδευσης

Χθες επίσης συνελήφθη ημεδαπή, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο και επεκτάθηκε σε παρακείμενη δασική και χορτολιβαδική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ορθοβουνίου, του Δήμου Καλαμπάκας-Τρικάλων, στα Τρίκαλα και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.043,50 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 26/6), από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θήρας, σε σωματείο, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Όρμος Φηρών», στη νήσο Σαντορίνη.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 26/6), από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γιαννιτσών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Αξός», του Δήμου Γιαννιτσών, στην Πέλλα.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 26/6), από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αμπελοκήπων, στην νήσο Ζάκυνθο.

Πηγή :CNN

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ