Αρχική » iHunt.gr » Διοικητικά πρόστιμα και μηνύσεις σε Νίσυρο, Κω και Κάσο

Διοικητικά πρόστιμα και μηνύσεις σε Νίσυρο, Κω και Κάσο

Διοικητικά πρόστιμα και μηνύσεις σε Νίσυρο, Κω και Κάσο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025 στα Δωδεκάνησα η δράση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Α’ ΚΟΚΔ επέφερε τα παρακάτω αποτελέσματα:

– Στη Νίσυρο, σε συνεργασία του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα με τη Δασική Υπηρεσία (τους Δασοφύλακες που υπηρετούν στο νησί) υποβλήθηκε μήνυση για άρνηση ελέγχου και απείθεια.

– Στην Κω, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας και ο ιδιωτικός θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κω επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ και αφαίρεση της άδειας θήρας για 2 μήνες για παράνομη μεταφορά όπλου.

– Στην Κάσο, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ και αφαίρεση της άδειας θήρας για 2 μήνες για παράνομη μεταφορά όπλου.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ