Αρχική » Grid with Sidebar » Δήμαρχος Άργους Ορεστικού : Να συσταθεί νέος φορέας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια πολιτών από τις αρκούδες

Δήμαρχος Άργους Ορεστικού : Να συσταθεί νέος φορέας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια πολιτών από τις αρκούδες

by iHunt
Δήμαρχος Άργους Ορεστικού : Να συσταθεί νέος φορέας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια πολιτών από τις αρκούδες

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

«Απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται, στεκόμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μια λύση. Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς… επισκέψεις αρκούδων και αγριογούρουνων στις κατοικημένες περιοχές προτού θρηνήσουμε θύματα.

SVESTONOF

Κατά τη συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εισηγήθηκα τη σύσταση ενός νέου φορέα, σε επίπεδο Περιφέρειας, για τη διαχείριση της άγριας πανίδας, προκειμένου με τη συνεργασία των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, των τεσσάρων δασαρχείων και όλων των άμεσα εμπλεκομένων, να εξασφαλίσουμε επιτέλους την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ο υπουργός Περιβάλλοντος απαντάει για τις αρκούδες στην Καστοριά…VIDEO

Η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και προχωράμε άμεσα στην υλοποίηση της.

Οι αρκούδες δεν είναι πλέον είδος υπό εξαφάνιση, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιες περιβαλλοντικές οργανώσεις. Η νομοθεσία επιβάλλεται να αλλάξει και να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, αν θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά και οριστικά.»

Πάνος Κεπαπτσόγλου – Δήμαρχος Άργους Ορσετικού

Πηγή : https://oladeka.com/

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ