Αρχική » Grid with Sidebar » Δ’ ΚΟΣΕ : Προκήρυξη για την πρόσληψη δυο θηροφυλάκων

Δ’ ΚΟΣΕ : Προκήρυξη για την πρόσληψη δυο θηροφυλάκων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για Θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο (2) νέων ιδιωτικών φυλάκων θήρας.

SVESTONOF

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ιτέας και Κυνηγετικό Σύλλογο Λιβαδειάς. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μόνο για μία από τις παραπάνω θέσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο διαγωνισμό μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στην σχετική προκήρυξη μας, μέχρι και την 17η Μαρτίου 2022 ημέρα Πέμπτη κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10:00 έως 14:00 στην έδρα της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, (Φωκίωνος 8, Αθήνα) Τ.Κ. 10563 τηλ. 2103231212, 2103232616, fax: 2103257593.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική προκήρυξη με την απαιτούμενη αίτηση για συμμετοχή τους στο διαγωνισμό από τα γραφεία της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς και Κυνηγετικού Συλλόγου Ιτέας, καθώς και από το συνημμένο αρχείο (προκήρυξη πρόσληψης 2 θηροφυλάκων).

Περαιτέρω πληροφορίες θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους τηλεφωνικώς από την Ομοσπονδία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ