Αρχική » Grid with Sidebar » Χαλκιδική: Σκυλιά έκαναν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Χαλκιδική: Σκυλιά έκαναν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

by iHunt
Χαλκιδική: Σκυλιά έκαναν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αυτές είναι οι εικόνες που αντίκρισαν με το φως της ημέρας, όταν κατέβηκαν για να πάρουν το αυτοκίνητο και το βρήκαν γεμάτο γδαρσίματα και ζημιές στο ένα φτερό και αυτές είναι οι σκηνές που προηγήθηκαν την περασμένη νύχτα, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στο σπίτι τους.
Άγρια αδέσποτα σκυλιά για ώρες γύρω από το αυτοκίνητο, να κυνηγούν πιθανότατα μια γάτα στο σημείο και να προκαλούν καταστροφές.

SVESTONOF

Είναι περασμένα μεσάνυχτα και στον δρόμο δεν κυκλοφορεί κανείς για να διώξει τα ζώα, με τον πατέρα της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, να ψάχνει και να βλέπει τις εικόνες την επόμενη μέρα, όταν είδε το όχημά να είχε γίνει αγνώριστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : 16χρονος πήγε να αποφύγει επίθεση σκύλου και έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα

«Όταν είδαμε το βίντεο μετά, δεν το πιστεύαμε ότι τρία σκυλιά τεράστια θα μπορούσαν να είχαν κάνει τεράστια ζημιά», είπε ο καταγγέλλων.

Η έκταση της ζημιάς τον εξέπληξε. Όπως μας λέει τα σκυλιά κατάφεραν να ξηλώσουν ακόμα και την πινακίδα του οχήματος.

«Δύο φτερά, το καπό, ο προφυλακτήρας και η πινακίδα, όλα ήταν ξηλωμένα, σε άσχημη κατάσταση. Τρελαθήκαμε, δεν ξέραμε ποιος το είχε κάνει».

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή είναι έντονο το τελευταίο διάστημα. Παρά τα παράπονα και παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, δεν έχει δοθεί λύση.

Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν εκείνη την ώρα υπήρχε άνθρωπος στο δρόμο.

Όλα είχαν συμβεί πριν από περίπου 3 μήνες, με το κόστος της ζημιάς να καθιστά απαγορευτική την επιδιόρθωση, σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής παραμένει, με αυτές τις εικόνες να δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί τις νύχτες, όταν τα ζώα κινούνται ανεξέλεγκτα.

Πηγή :megatv

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ