Αρχική » Grid with Sidebar » Χαλκιδική: Έβαλε σε τσουβάλι κουτάβια και τα πέταξε σε δρόμο για να τα πατήσουν αυτοκίνητα

Χαλκιδική: Έβαλε σε τσουβάλι κουτάβια και τα πέταξε σε δρόμο για να τα πατήσουν αυτοκίνητα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τα κουτάβια ήταν κλεισμένα σε ένα τσουβάλι που ασυνείδητος και αρρωστημένος πέταξε σε δρόμο. Δύο ζώα τραυματίστηκαν σοβαρά στη Χαλκιδική…

SVESTONOF

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με κακοποιήσεις ζώων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή τη φορά η κτηνωδία σημειώθηκε στη Χαλκιδική. Θύματα ήταν δύο κουτάβια που κάποιος έκλεισε μέσα σε ένα τσουβάλι, το οποίο πέταξε στη συνέχεια σε δρόμο. Οδηγός που είδε και υποψιάστηκε τα όσα συνέβαιναν σταμάτησε και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Μια αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην περιοχή Κελί στη Χαλκιδική όταν άγνωστος έβαλε σε τσουβάλι δύο κουτάβια και τα πέταξε στη μέση του δρόμου ώστε να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. Τα δύο κουτάβια νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικότερα, το Φιλοζωικό Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου, καταγγέλλει στην politic.gr ότι τα κουτάβια βρήκε μέσα στο τσουβάλι στη μέση του δρόμου, στην περιοχή Κελί της Χαλκιδικής, μια κοπέλα το πρωί του Σαββάτου (19/8) περίπου στις 07:30, καθώς περνούσε με το αυτοκίνητό της για να πάει στη δουλειά της.

Η κοπέλα σοκαρισμένη και κλαίγοντας αφού επικοινώνησε με το φιλοζωικό σωματείο έκανε η ίδια την μεταφορά των κουταβιών στο κτηνιατρείο που είναι συμβεβλημένο με το δήμο Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Τα δύο κουτάβια είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού πατήθηκαν πολλές φορές από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και σύμφωνα με τον κτηνίατρο φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να δώσει πληροφορίες ώστε να συλληφθεί αυτός που έκανε αυτή την ακραία κακοποίηση στα άτυχα ζώα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ