Αρχική » Grid with Sidebar » Beretta A350 Xtrema – Το απόλυτο γουρουνοντούφεκο…..VIDEO

Beretta A350 Xtrema – Το απόλυτο γουρουνοντούφεκο…..VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email

Έπειτα της μεγάλης αποδοχής που έδειξε το Ελληνικό κοινό στο A350 Xtrema Wildboar η Beretta φέρνει μια καινούργια εκδοχή της αγαπημένης, στους κυνηγούς αγριόχοιρου, καραμπίνας αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά.

Με την ποιότητα της Beretta και τα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλους ανταγωνιστές, το A350 XTREMA Wildboar BLUE – RED edition είναι η καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε λειόκαννο 3,5 ιντσών στην κατηγορία του.

Το αποδεδειγμένο λειτουργικό σύστημα αερίου Beretta με αυτοκαθαριζόμενο πιστόνι αερίων έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αξιόπιστο όπλο με ένα ευρύ φάσμα πυρομαχικών από τα στάνταρ 2¾ ” έως τα μεγαλύτερα 3.5″ σούπερ μάγκνουμ.

Το A350 XTREMA Wildboar BLUE – RED edition διατίθεται σε 2 μήκη καννών 66 , 71 εκατοστά με την γνωστή μέθοδο ψυχρής σφυρηλάτησης Steelium, και με τα κορυφαία Optima Chokes High Performance που εξασφαλίζουν κορυφαία βλητική απόδοση με μολύβδινα αλλά και ατσάλινα σκάγια. Η ανάκρουση μειώνεται με το απορροφητικό πέλμα, μη κολλητικό Micro Core. Η συσκευασία περιέχει φλάντζες ρυθμίσεις κλίσεων έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του τελικού χρήστη.

Μοχλός Όπλισης

Τώρα με νέο μοχλό όπλισης από την TONY SYSTEM κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής και μεγαλύτερο μέγεθος κάνει την όπλιση εύκολη σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες κι αν επικρατούν ακόμα κι αν ο κυνηγός φοράει γάντια.

Steelium Kάννες

Κανένας δεν έχει αφιερώσει τόσο μεγάλη προσοχή και εμπειρία στην επιλογή χάλυβα για την κατασκευή κανών όπως η Beretta. Η Κάννη Steelium προκύπτει από μια παραγωγική διαδικασία που μετατρέπει τον ειδικό χάλυβα trialloy σε μία εξαιρετική κάννη. Η βαθιά διάτρηση, η κρύα σφυρηλασία με σφυρί έχουν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει η κάννη ιδανικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας έτσι την καλύτερη βαλλιστική απόδοση.

Επέκταση αποθήκης

Το A350 XTREMA Wildboar BLUE – RED edition είναι εξοπλισμένο με επέκταση αποθήκης με μειωτήρα της TONY SYSTEM κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου που της δίνει υψηλή αντοχή με χαμηλότερο βάρος και εύκολο προς χρήση σύστημα, που

μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία έτσι ώστε να συνεχίσετε το κυνήγι σας σε κανονική διαμόρφωση σε άλλου τύπου θήραμα στο καρτέρι όπως πχ σε κυνήγι της φάσας.

OPTIMA-BORE® HP

Η ειδική γεωμετρία Optima-Bore® HP σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη απόδοση ακόμη και με χαλύβδινη σκάγια. Η κατανομή παραμένει τέλεια και ομοιόμορφη σε κάθε είδους κυνηγιού.

Το A350 XTREMA Wildboar BLUE – RED edition προήλθε από την σειρά Α350 της Βeretta και είναι ένα ειδικό μοντέλο που παράγεται αποκλειστικά για τους Έλληνες κυνηγούς αγριόχειρου.

Το όπλο είναι σούπερ μάκγνουμ και μπορεί να πάρει magnum και super magnum φυσίγγια που σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε άφοβα δράμια η μονόβολα και των δύο γομώσεων.

Τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου είναι κορυφαία για όλες τις εποχές του χρόνου που σημαίνει κορυφαίο κράτημα του όπλου ακόμα και κατά την διάρκεια της βροχής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ