Αρχική » Grid with Sidebar » Αυστραλία: Διάσημος σεφ απαγόρευσε την είσοδο vegan στο εστιατόριό του

Αυστραλία: Διάσημος σεφ απαγόρευσε την είσοδο vegan στο εστιατόριό του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μια αρνητική κριτική έκανε έξαλλο έναν διάσημο σεφ στην Αυστραλία, ο οποίος αποφάσισε να βάλει… ban σε όλους τους vegans στο εστιατόριό του!

SVESTONOF

Ο Τζον Μάουντεν, ιδιοκτήτης ενός από τα πλέον διάστημα εστιατόρια στη χώρα, το «Frye» στο Περθ, είδε μία αρνητική κριτική από έναν πελάτη του στα σόσιαλ, η οποία τον έκανε έξαλλο.

Ο πελάτης έγραψε στα σόσιαλ πως το μενού ήταν «φτωχό» από vegan γεύματα, ενώ κι αυτό που παρήγγειλε δεν ήταν και τόσο καλό από έναν «πολυδιαφημισμένο σεφ».

Το σχόλιο αυτό εξόργισε τον Μάουντεν, ο οποίος αποφάσισε να απαγορεύσει μόνιμα όλους τους vegans από το μαγαζί του! «Τελείωσα με τους vegans! Οριστικά!» είπε στην κάμερα, σε δελτίο ειδήσεων στη χώρα της Ωκεανίας.

«Δυστυχώς, όλοι οι vegans αποβάλλονται από την πρόσβαση στο εστιατόριό μας (για λόγους ψυχικής υγείας). Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το εστιατόριο, μέσω των σόσιαλ.

Μιλώντας στην τηλεόραση, ο σεφ δικαιολόγησε την απόφασή του ως μια πράξη οργής. «Βρείτε αλλού να φάτε πλαστικό φαγητό και να το διασκεδάσετε. Έχω δουλέψει με τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο. Το να μου λένε ότι δεν είμαι και τόσο καλός μάγειρας κάποιοι vegans influencer με σκοτώνει».

Πηγή :iefimerida.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ