Αρχική » Grid with Sidebar » Αρκούδα με τρια μικρά σε απόσταση αναπνοής από το Δροσερό Πτολεμαΐδας…VIDEO

Αρκούδα με τρια μικρά σε απόσταση αναπνοής από το Δροσερό Πτολεμαΐδας…VIDEO

by iHunt
Αρκούδα με τρια μικρά λίγο σε απόσταση αναπνοής από το Δροσερό Πτολεμαΐδας...VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος οι ….αρκουδοσυναντήσεις των ανθρώπων που ζούνε την φύση από κοντά και όχι από τους καναπέδες του σαλονιού τους, των ανθρώπων που την βιώνουν από πρώτο χέρι και όχι από κάποια δήθεν οικολογικά κανάλια που προωθούν λόγω μόδας την γνωστή καραμέλα των Μ.Κ.Ο περί δήθεν σπανιότητας ορισμένων ειδών.

SVESTONOF

Την Κυριακή λοιπόν 19/05/24 κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας μια μεγάλη θηλυκιά αρκούδα με 3 παρακαλώ αρκουδάκια μέσα σε ιδιόκτητο περιφραγμένο κτήμα στο οποίο βρίσκεται μονάδα εκτροφής μοσχαριών σε απόσταση μικρότερη των 250 μέτρων από τα πρώτα σπίτια του χωριού Δροσερό Πτολεμαΐδας !!!

Το κτήμα ανήκει στον κ. Ανέστη Πανταζή, πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας ο οποίος έστειλε στο ihunt.gr το παρακάτω βίντεο. Σύμφωνα με τον Ανέστη, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς ο πληθυσμός των αρκούδων έχει αυξηθεί υπερβολικά, δεν φοβούνται τίποτα και πολλές φορές φτάνουν κυριολεκτικά στις εισόδους κατοικιών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των μικρών παιδιών.

Δείτε το βίντεο …

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ