Αρχική » Grid with Sidebar » Anti-vegan έφαγε δημοσίως… σκίουρο

Anti-vegan έφαγε δημοσίως… σκίουρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σάλο έχει προκαλέσει η ακραία αντίδραση ενός άνδρα, που έφαγε ωμό έναν… νεκρό σκίουρο σε αγορά για vegan στο κέντρο του Λονδίνου.
 
Ο anti-vegan YouTuber, που ονομάζεται Sv3rige και ανήκει στο κίνημα «σαρκοφάγοι», πήγε το Σάββατο στη Vegan Market στο Σόχο μαζί με ομοϊδεάτες του, κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «φάτε ζωικά λίπη, μην πεθάνετε».
 
Φορώντας ένα κολιέ με ένα νεκρό… πουλί στην άκρη του, ο Sv3rige άρχισε να καταβροχθίζει έναν νεκρό σκίουρο, ενώ στεκόταν ανάμεσα σε πάγκους με φαγητό.
 
Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένας άλλος «σαρκοφάγος» φαίνεται να αφαιρεί τη γούνα του νεκρού ζώου με τα δόντια του πριν το δαγκώσει.
 
Οι περαστικοί ρωτούσαν τον YouTuber γιατί το κάνει αυτό, λέγοντάς του πως και αυτοί τρώνε κρέας αλλά όχι με τέτοιον τρόπο. Εκείνος τους απαντούσε πως θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τους κινδύνους του να μην τρώνε κρέας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Metro.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:
 

SVESTONOF
 
Ένας άλλος διαμαρτυρόμενος είπε πως υπήρξε «vegan επί 20 χρόνια» και ότι «κόντεψε να πεθάνει από υποσιτισμό».
 
«Το μήνυμά μου είναι πως ο βιγκανισμός “φέρνει” υποσιτισμό και ο λόγος που εγώ και μερικοί άλλοι τρώμε ωμό κρέας είναι για να δείξουμε τι τρώνε οι άνθρωποι στη φύση. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους vegans πως υπάρχουν πάνω από 15 θρεπτικές ουσίες που δεν μπορούν να πάρουν από τα φυτά. Συχνά καταφέρνουμε να τους κάνουμε να καταλάβουν και να το ψάξουν λίγο περισσότερο» δήλωσε ο Sv3rige.
 
Μάλιστα, κατηγορεί τους vegans πως «ασχολούνται περισσότερο με ηθική και δεοντολογία, χωρίς να έχουν ιδέα για τη διατροφή» ενώ αναφέρει περιπτώσεις «που αρρώστησαν μετά από χρόνια χωρίς να έχουν καταλάβει το γιατί».
 
«Πιστεύουν πως είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν και έχει γίνει κάτι σαν θρησκεία για εκείνους. Πιστεύουν στα τυφλά πως μπορούν να περάσουν από την κατανάλωση κρέατος στα χόρτα σαν αγελάδες, αλλά εμείς είμαστε άνθρωποι», καταλήγει.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα ο YouTuber εμφανίστηκε έξω από το «VegFest», με ένα κομμένο κεφάλι γουρουνιού, το οποίο άρχισε να καταβροχθίζει…
 
πηγη : cnn
 
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ