Αρχική » Grid with Sidebar » Αγρίνιο: Αναζητήσεις για… αγριογούρουνο στην περιοχή του πάρκου!

Αγρίνιο: Αναζητήσεις για… αγριογούρουνο στην περιοχή του πάρκου!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε εχθές κατά τις επτά το απόγευμα στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Αγρινίου και συγκεκριμένα εντός του περιφραγμένου χώρου της Δημοτικής βιβλιοθήκης-γλυπτοθήκης, για την ανεύρεση… αγριογούρουνου που είχε εγκλωβιστεί εκεί!

SVESTONOF

Πολίτες και επαγγελματίες στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου πριν απο λίγο δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το ζώο να τρέχει προς την Παπαστράτου και τελικά να κατευθύνεται αριστερά και να εισέρχεται στο χώρο της βιβλιοθήκης! Η σιδερένια εξωτερική είσοδος του κτιρίου, ήταν ανοικτή.

Επι τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που ενημερώθηκαν απο πολίτες ενώ έχει κληθεί νεαρός ( Νίκος Πατερέκας) που είναι γνωστός την περιοχή για τη συμμετοχή του σε διασώσεις άγριων ζώων.

Το ζώο τελικά δεν βρέθηκε και γίνονται έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του. Πιθανολογείται πως βρήκε κάποια διέξοδο και δεν είναι απίθανο να περιφέρεται πέριξ.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το ζώο είναι πολύ νεαρής ηλικίας και διέφυγε από οικία κοντά στο πάρκο. Όποιος τυχόν το βρει, προτιμότερο θα ήταν να επικοινωνήσει με την Πυροσβεστική ή με τον Νίκο Πατερέκα, ώστε να μεταφερθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Πηγή :https://www.agriniopress.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ