Αρχική » Grid with Sidebar » Αγορά αυτοκινήτου από τον Κ.Σ. Αμαρουσίου

Αγορά αυτοκινήτου από τον Κ.Σ. Αμαρουσίου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει στα μέλη του ότι προχώρησε στην απόκτηση οχήματος 4×4 τύπου Αγροτικού και μάρκας ISUZU D MAX τετράπορτο πετρελαιοκίνητο ,με βάση την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (αρ. απ.2/22-4-2018 ) και ύστερα από πολυετή διαδικαστικές διαδικασίες για την υλοποίηση της .Το όχημα του Συλλόγου φυλάσσεται στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Αμαρουσίου που μας παραχωρήθηκε μία θέση στάθμευσης και φύλαξης του.

SVESTONOF

Οι μετακινήσεις, οι παραλαβές των Θηραμάτων και οι απελευθερώσεις καθώς και όλες οι φιλοθηραματικές δράσεις του Συλλόγου μέχρι τώρα γίνονταν με τα ιδιωτικά οχήματα των μελών του εκάστοτε Δ.Σ.του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Με την απόκτηση του οχήματος αυτού , ο Κ.Σ.Α. θα επεκτείνει περαιτέρω τις φιλοθηραματικές δράσεις και ενέργειες στο χώρο ευθύνης του, όπως παραλαβές Λαγών από εκτροφεία στη Δυτική Ελλάδα και Εκτροφείο Δ΄ΚΟΣΕ Ιστιαίας ,παραλαβές Ορεινών Περδίκων από Εκτροφείο Δασαρχείου Καρπενησίου και απελευθερώσεις των θηραμάτων αυτών ,ενίσχυση με τροφές της άγριας πανίδας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες είτε σε παγωνιά είτε σε καύσωνα , σπορές εκτάσεων με διάφορους σπόρους και ενίσχυση με τροφή των βιοτόπων καθώς και υδροδότηση και πλήρωση των είδη υπαρχόντων δεξαμενών ύδατος που έχουν τοποθετηθεί στο τομέα ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Τελειώνοντας σα Δ.Σ. πιστεύουμε ότι η ενέργεια μας αυτή μαζί και με τη δική σας συγκατάθεση ήταν επιβεβλημένη, οι συνδρομές σας έχουν πιάσει τόπο και το φιλοθηραματικό μας έργο θα γίνει πιο εποικοδομητικό .

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ