Αρχική » Grid with Sidebar » «Αδειάζει» την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ ο Κ.Σ. Θεσσαλονίκης

«Αδειάζει» την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ ο Κ.Σ. Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τη έκδοση ΔΑΔ του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με αφορμή την έκδοση μιας ΔΑΔ του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, το Δ.Σ του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης «αδειάζει» κυριολεκτικά την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ και κυρίως τον επιστημονικό συνεργάτη της Αλέξανδρο Γκάσιο ο οποίος και στο παρελθόν είχε πάρει θέση στην «αιώνια» κόντρα του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης και Κ.Σ. Αμπελοκήπων. Μια κόντρα που δυστυχώς ακόμη και το νέο Δ.Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ δεν μπορεί  να ελέγξει.

SVESTONOF

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης :

“Σύμφωνα με την με αρ πρώτη 195800/ ΔΑΔ 2/2023, του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, επιτρέπεται η εκπαίδευση των σκύλων μέχρι την 30-6-2023 στην Ζώνη Εκπίδευσης Σκύλων Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου- Λαγυνών- Φιλύρου- Ευκαρπίας.

Με μεγάλη έκπληξη μας, διαβάσαμε πριν μισή ώρα ανάρτηση του Κ.Σ Αμπελοκήπων, ότι αυτό έγινε μετά από ενέργειες του εν λόγω συλλόγου και των επιστημονικών συνεργατών της ΚΟΜΑΘ..

Ελπίζουμε ότι ο αρμόδιος επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ , δασολόγος κ.Αλέξανδρος Γκάσιος, δεν έχει λησμονήσει την επίσκεψη μας στο δασαρχείο Θεσσαλονίκης προ εβδομάδων και όλες τις λοιπές ενέργειες του συλλόγου μας, που έχουν άμεση και καταλυτική σχέση με το θέμα.”

Δυστυχώς κάποιοι αρνούνται να μεγαλώσουν και παραμένουν ακόμη “μικροί”….

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ