Αρχική » Grid with Sidebar » Α’ ΚΟΚΔ : 300€ πρόστιμο και κατάσχεση όπλου για θήρα χωρίς άδεια

Α’ ΚΟΚΔ : 300€ πρόστιμο και κατάσχεση όπλου για θήρα χωρίς άδεια

by iHunt

SVESTONOF
Α’ ΚΟΚΔ : 300€ πρόστιμο και κατάσχεση όπλου για θήρα χωρίς άδεια

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου που εδρεύουν στο Καστέλι Πεδιάδος και στη Βιάννο αντίστοιχα, περιπολούσαν όταν δέχτηκαν ανώνυμη καταγγελία ότι σε περιοχή του Σμαρίου, Δήμου Μίνωα Πεδιάδας, κυνηγάει άτομο χωρίς άδεια θήρας.

Πράγματι, κατευθυνόμενοι στην περιοχή, εντόπισαν, στις 08:30 π.μ. περίπου, ένα άτομο, με όπλο και 3 κυνηγετικούς σκύλους δίωξης και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε ότι δεν έχει εκδώσει άδεια θήρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη για τη δολοφονία του κυνηγού

Του ζητήθηκε να παραδώσει το όπλο, ένα δίκαννο, τ’ οποίο κατασχέθηκε, μαζί με 2 φυσίγγια και τον οδήγησαν στο Δασονομείο Καστελίου, για τις νόμιμες διαδικασίες, μεταξύ των οποίων και η βεβαίωση διοικητικού προστίμου ύψους 300 ευρώ

demobanner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ