Αρχική » Grid with Sidebar » Aδίστακτοι λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ

Aδίστακτοι λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μετά από καταγγελία για παράνομη θήρα ελαφιών κα αγριόχοιρων στην ευρύτερη περιοχή του όρους Παστρα, οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος Αλέκος Κόκκαλης και Θεόδωρος Κύριος μαζί με τον υπεύθυνο θήρας του δασαρχείου Αιγάλεω Νίκο Βλάχο εντόπισαν εχθές το βράδυ Δευτέρα του Πάσχα ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα κάνοντας χρήση προβολέα σε δασική περιοχή της Οινόης στην Μάνδρα Αττικής

SVESTONOF

Μετά από παρακολούθηση έστησαν μπλόκο για να ελέγξουν το όχημα. Ο οδηγός του ημιφορτηγού 4×4 όμως μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των θηροφυλάκων ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε επι σκοπού με μεγάλη δύναμη επάνω στο υπηρεσιακό όχημα.

Και σας να μην έφτανε αυτό έκανε επικίνδυνο ελιγμό ώστε να χτυπήσει τον έναν θηροφύλακα και τον υπεύθυνο θήρας του Δασαρχείου Αιγάλεω που ήταν πεζοί.

Ευτυχώς, εκτός από τις πολύ μεγάλες υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο δεν υπήρξε από τύχη σωματική βλάβη. Ο οδηγός αναγνωρίστηκε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ ενώ η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες , όμως αναδεικνύουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνδρες που έχουν επιφορτιστεί την προστασία της υπαίθρου μας.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ