Αρχική » Grid with Sidebar » 80.000 ευρώ η αποζημίωση στη γυναίκα του άτυχου κυνηγου

80.000 ευρώ η αποζημίωση στη γυναίκα του άτυχου κυνηγου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 3 Οκτωβρίου 2021 η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων πληροφορήθηκε για το ατύχημα του κυνηγού – μέλους του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο, ο οποίος κατά τη διάρκεια άσκησης της θήρας έπεσε σε γκρεμό εικοσιπέντε (25) μέτρων στην περιοχή του Μοσχόφυτου Τρικάλων και βρέθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.

SVESTONOF

Αμέσως, η Ζ’ ΚΟΘ σε συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο AVENDI του κ. Λέφα Χρήστου, ενημερώνοντας την ασφαλιστική εταιρεία ΄΄ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ΄΄, η οποία έχει αναλάβει τις ασφάλειες των κυνηγών – μελών της Θεσσαλίας για την κυνηγετική περίοδο 2021 – 2022, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αποζημίωσης τάχιστα.

Σήμερα λοιπόν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, με ανάμεικτα συναισθήματα παραδίδουμε στη σύζυγο και το γιο του συναδέλφου κυνηγού που έφυγε από τη ζωή επιταγή αποζημίωσης ποσού 80.000 ευρώ. Η Ζ΄ΚΟΘ θέλοντας να είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων κυνηγών της Θεσσαλίας κάθε χρόνο φροντίζει για την ασφάλεια τους καθ’ολη τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου εφαρμόζοντας ένα πολύ χαμηλό ασφάλιστρο με τεράστιες όμως καλύψεις και απολαβές.

Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την αποζημίωση και των εικοσιτεσσάρων (24) ατυχημάτων που συνέβησαν στην Θεσσαλία. Είναι λυπηρό η απώλεια ενός συναδέλφου κυνηγού με αυτό τον τρόπο, θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωση μας να διασφαλίσουμε και την οικογένεια που μένει πίσω.

Εύχομαι στο μέλλον, η κυνηγετική μας οικογένεια να μην πληγεί από τέτοιου είδους γεγονότα, απώλειας συναδέλφου κυνηγού, εξασκώντας την κυνηγετική του δραστηριότητα – την αγάπη του για το κυνήγι.

Ευάγγελος Μπαλατσος – Πρόεδρος Ζ ΚΟΘ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ