Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι στο χωριό Πλατάνη στην Έδεσσα…VIDEO

Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι στο χωριό Πλατάνη στην Έδεσσα…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχθεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

SVESTONOF

Το παρακάτω ομολογουμένως άκρως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε την Παρασκευή 03/04/2020 στις 12:00 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕΣΑ στο χωριό Πλατάνι της Έδεσσας και δείχνει 1 λύκο να σουλατσάρει άφοβα μέσα στο χωριό !!!

Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε, τον λύκο να περιφέρεται μερικά μόλις μέτρα από τα σπίτια του χωριού στις 12:00 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και όταν τον εντόπισε ο συνάδελφος και Γ.Γ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Έδεσσας Χρήστος Πισλίνας ο οποίος τράβηξε και το βίντεο.

Ο Χρήστος χαρακτηρίζει τις ανησυχητικές εμφανίσεις λύκων εντός του χωριού ως συχνό φαινόμενο που τείνει να γίνει επικίνδυνη ρουτίνα. “Οι ολοένα και αυξανόμενες εμφανίσεις λύκων εντός του χωριού είναι ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο, όχι μόνο για τους κυνηγούς, αφού λύκοι έχουν κάνει αρκετές επιθέσεις σε κυνηγόσκυλα κατά την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου σε όλο τον νομό, αλλά ακόμα και τώρα κατά την διάρκεια μιας απλής βόλτας για τρέξιμο και ξεμούδιασμα.

Η κατάσταση δείχνει να γίνεται πολύ επικίνδυνη πλέον και για τους ανθρώπους μέσα στο χωριό, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και για τους ηλικιωμένους μιας και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια ποια θα είναι η αντίδραση των άγριων ζώων σε περίπτωση που συναντηθούν με ένα παιδάκι η μια ανήμπορη γιαγιά.”

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ