Αρχική » Grid with Sidebar » 3της απαγορευση κυνηγιου σε καμενη εκταση των Δ.Κ. Χανδρα και Αρμενων του Δημου Σητειας

3της απαγορευση κυνηγιου σε καμενη εκταση των Δ.Κ. Χανδρα και Αρμενων του Δημου Σητειας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με απόφασή του απαγορεύει το κυνήγι όλων των θηραμάτων για τρία (3) χρόνια, ήτοι: από 25−9−2014 έως 25−9−2017, στην καμένη έκταση στην περιφέρεια των Δ.Κ.Χανδρά και Αρμένων του Δήμου Σητείας.

SVESTONOF
Τα όρια της προτεινόμενης έκτασης ορίζονται με συντεταγμένες και όπου είναι δυνατόν με δρόμους και ρέματα (όπως στον συνημμένο χάρτη και πίνακες συντεταγμένων) ώστε να είναι σαφής και προσδιορισμένη η περίμετρος της, για τον καλύτερο έλεγχο της. Το εξωτερικό όριο της περιοχής ορίζεται ως ακολούθως:
 
Αρχίζει από τη θέση «Μνήμα Ασπραδάκη» και με όριο τον επαρχιακό δρόμο Χανδρά –Νέας Πραισού συνεχίζει Βόρεια μέχρι τη διασταύρωση με τον αγροτικό δρομο προς περιοχή Παντέλι. Από εκεί (θέση Καπαστού) και με όριο το ρεματικό σχηματισμό συνεχίζει δυτικά στη θέση «Κουντουριανά» της Δ.Ε. Παπαγιαννάδων και Νότια
στη θέση «Γαϊδουρόσπηλιος» της Δ.Κ. Αρμένων, συνεχίζει στη θέση «Άγιος Παντελεήμονας− Κελλιά» της Δ.Κ. Χανδρά και κλείνει στη θέση «Μνήμα Ασπραδάκη» από όπου και ξεκίνησε.
 
Δείτε όλη την απόφαση και τον χάρτη :
 

3της απαγορευση κυνηγιου σε καμενη εκταση των Δ.Κ. Χανδρα και Αρμενων του Δημου Σητειας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ