Αρχική » Grid with Sidebar » 2ος Κ.Σ. Αθηνών : Απροκάλυπτη επίθεση με την κατάθεση του νέου σχεδίου νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

2ος Κ.Σ. Αθηνών : Απροκάλυπτη επίθεση με την κατάθεση του νέου σχεδίου νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Για μια ακόμα φορά ύστερα από την απαγόρευση της αγαπημένης μας δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου 2020- 2021 και παρά τις «πρώιμες» υποσχέσεις των αρμοδίων υπουργών και παραγόντων (π.χ. Αδ. Γεωργιάδης ……………) ότι το κυνήγι θα εξαιρούνταν από την επιβολή των όποιων περιοριστικών μέτρων εν περιπτώσει επιβολής LOCKDOWN, με αστείες και πέρα από την κοινή λογική ατεκμηρίωτες δικαιολογίες, η κυνηγετική οικογένεια δέχεται απροκάλυπτη επίθεση με την κατάθεση του νέου σχεδίου νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

SVESTONOF

Για μια ακόμα φορά παρά τις παρεμβάσεις και παραστάσεις της Κ.Σ.Ε. και της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. και τις υποσχέσεις υπουργών και παραγόντων ότι οι σκύλοι κυνηγίου και λοιποί σκύλοι εργασίας (π.χ. ποιμενικοί) θα εξαιρεθούν από την υποχρεωτική στείρωση και ότι η ερασιτεχνική εκτροφή θα είναι αποδεκτή υπό προϋποθέσεις, με οδύνη και έντονη αγανάκτηση διαπιστώνουμε τον απόλυτο εμπαιγμό και την εξαπάτησή μας, καθώς όπως αποδεικνύεται οι προτάσεις και οι θέσεις της κυνηγετικής οικογένειας έχουν μια και μοναδική θέση «στον κάλαθο των αχρήστων», μιας και για τους κυβερνητικούς παράγοντες οι κυνηγοί και τα συνδικαλιστικά τους όργανα είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας που στην καλύτερη περίπτωση μετά από μια ακρόαση θα τους χτυπήσουν το χέρι φιλικά στην πλάτη κατανοώντας το πρόβλημα και τις δικαιολογημένες ενστάσεις και ανησυχίες τους και θα τους εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους για το δίκαιο των αιτημάτων τους και ότι αυτά θα εισακουστούν.

Δυστυχώς για την κυνηγετική οικογένεια έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη οι διάφορες «φιλοζωικές οργανώσεις» που καραδοκούν να αναλάβουν νέα προγράμματα «προστασίας και περισυλλογής αδέσποτων ζώων», «δημιουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς αμφιβόλου υποδομής», όπως αυτό που είδαμε στην τηλεόραση κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Φιλοζωική ……… Ηλιούπολης, σε συνεργασία με Δήμους, ΜΗ.ΚΥ.Ο κ.λ. και να απομυζήσουν τον κρατικό κορβανά.

Είναι καιρός η κυνηγετική οικογένεια να αφυπνισθεί από το λήθαργο των απατηλών υποσχέσεων και διαβεβαιώσεων και να αντιληφθεί επιτέλους ότι μόνο η σθεναρή αντίδραση και αντίστασή μας με κάθε μέσον απέναντι στη βαρβαρότητα της υποχρεωτικής στείρωσης, που αν μη τι άλλο αποτελεί βάναυση κακοποίηση και καταπάτηση των δικαιωμάτων των ζώων και των ιδιοκτητών τους, υπό το πρόσχημα του περιορισμού της εξάπλωσης των αδέσποτων, ευθύνη που ουσιαστικά βαρύνει την ίδια την πολιτεία.

Είναι καιρός η κυνηγετική οικογένεια σύσσωμα και εμπεριστατωμένα να αντιδράσει στο προτεινόμενο νομοσχέδιο κατακλύζοντας τις ιστοσελίδες του Υπ. Εσωτερικών http //www.opengov.gr/ypes/?p=7919 και των τοπικών βουλευτών με τα σχόλια και τις προτάσεις της, και οι πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντί της και να αντιληφθούν ότι αυτή τη φορά οι προτεινόμενες και προειλημμένες αποφάσεις θα τύχουν της ανάλογης απάντησης.

Γιατί για εμάς η σθεναρή αντίδρασή μας στο προτεινόμενο νομοσχέδιο είναι αγώνας για την πραγματική ευζωία των αγαπημένων μας συντρόφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ