Αρχική » Grid with Sidebar » 1οι Κλασικοί Αγώνες : Η κυνοφιλία στην Ελλάδα ένα ακόμη βήμα μπροστά…..VIDEO

1οι Κλασικοί Αγώνες : Η κυνοφιλία στην Ελλάδα ένα ακόμη βήμα μπροστά…..VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκαν από τις 17 έως και τις 19 Μαΐου στο Φενεό οι πρώτοι κλασικοί αγώνες  για τα σέτερ και πόιντερ που διοργάνωσε ο ΟΚΑΔΕ.
 
Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης όπως και σε όλες τις μεγάλες κυνοφιλικές εκδηλώσεις ήταν οι τροφές SVESTONOF.
 
 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων  και αυτό συνέβη κυρίως από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ο Πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ. Δημήτριος Γκουζούνας, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος. 
 
Φυσικά τίποτα δεν θα είχε γίνει εάν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος δεν υπέγραφε την απόφαση που δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται παρόμοιοι αγώνες.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι οι κλασικοί αγώνες είναι αγώνες σε στημένο θήραμα (ορτύκι).
 
Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωσε και δικαίωσε όσους πάλεψαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες.
 
 
Μεγάλη η βοήθεια των τοπικών κυνηγετικών συλλόγων καθώς και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
 
Ο αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία αφού την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι μεγάλοι κυναγωγοί της  χώρας μας αλλά και μεγάλα ονόματα από την Ιταλία, τη Σερβία και την Κύπρο.
 
Πέρα από τη διοργάνωση των κλασικών αγώνων, έγινε απονομή ΕΦΥΠ σε νεαρά πόιντερ και σέττερ μέχρι 17 μηνών καθώς και έκθεση μορφολογίας.
 
Επίσης ο ΟΚΑΔΕ βράβευσε όλους τους πρωταθλητές της χρονιάς που πέρασε.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος μεγάλος νικητής του αγώνα ήταν το σέτερ ROVAL MIRO με κυναγωγό ένας από τους κορυφαίους σε τέτοιους αγώνες τον ιταλό Baraghini. 
 
Στα πόιντερ τον τίτλο κέρδισε η LAMIΑ DI IOANNINA με κυναγωγό τον Γιάννη Παυλίδη.
 
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα αλλά και πολλά video με όλους τους πρωταγωνιστές του αγώνα.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Γιώργος Αραμπατζής, o αντιπρόεδρος της ΚΣΕ κ. Νίκος Κράλης, η Πρόεδρος του ΚΟΕ κ. Ιωάννα Γαλανού, εκπρόσωποι της Γ’ ΚΟΠ και βέβαια πολλές εκατοντάδες κυνόφιλων κυνηγών.
 
 
 
Δείτε στο video που ακολουθεί  τι είπε ο Πρόεδρος τους ΟΚΑΔΕ κ. Γκουζούνας, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Αραμπατζής αλλά και ο Γενικός Γραμματέας της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Ηλίας Γιανναράς.
 
Η κυνοφιλία στην Ελλάδα πήγε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους!!!!
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ