Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΚΣ Τρίπολης πήρε χρήματα για μια άδεια που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να εκδώσει

Ο ΚΣ Τρίπολης πήρε χρήματα για μια άδεια που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να εκδώσει

by iHunt

SVESTONOF
 
Με επιστολή απάντησή του ο κ. Ρουμελιώτης, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην μέλος του ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ (κηρύχτηκε έκπτωτος μαζί με άλλα τρία μέλη του ΔΣ της Γ’ΚΟΠ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελιποννήσου) απαντάει στις καταγγελίες του κυνηγού που υποστηρίζει ότι πλήρωσε για την άδεια του αλλά δεν τη παρέλαβε ποτέ και για αυτό το λόγο ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση. Ο κ. Ρουμελιώτης λοιπόν υποστηρίζει στην απάντησή του ότι δεν μπορούσε ο ΚΣ Τρίπολης να εκδώσει άδεια στον εν λόγω κυνηγό γιατί είχε παρέλθει η επταετία και ο κυνηγός έπρεπε να δώσε πάλι εξετάσεις. 
 
Όμως ο ΚΣ Τρίπολης εισέπραξε τα χρήματα από τον κυνηγό όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί (έχουμε σβήσει το όνομα του κυνηγού για ευνόητους λόγους).
 
 
Γιατί λοιπόν κ. Ρουμελιώτη εισπράξατε χρήματα για μια άδεια που δεν έπρεπε να εκδοθεί πριν γίνουν οι εξετάσεις του κυνηγού όπως εσείς υποστηρίζετε;
 
Το μπλέξιμο στην υπόθεση καλείται να το λύσει ο αρμόδιος εισαγγελέας στον οποίο έχει προσφύγει ο κυνηγός που έκανε την καταγγελία.
 
Βέβαια δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κ. Ρουμελιώτης αφού αν προσέξετε καλά στην απόδειξη αναγράφει…. “ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ” 16 ΕΥΡΩ.
 
Τον ρωτήσατε τον εν λόγω κυνηγό αν ήθελε να κάνει δωρεά στο σύλλογο κ. Ρουμελιώτη; 
 
Σύντομα η απάντηση……
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
Υ.Σ Πρέπει να σας ενημερώσουμε κ. Ρουμελιώτη, επειδή μας κουνήσατε το δάχτυλο στην επιστολή ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, ότι δεν χλευάζουμε, δεν σπιλώνουμε υπολήψεις ούτε λασπολογούμε όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Απλά κάνουμε ρεπορτάζ…..
 
 
 
 
 
 

demobanner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ