
Η παρέα του Ανδρέα Μάρκου από τη Λιβαδειά έκανε την τελευταία της εξόρμηση για φέτος. Μια εξόρμηση που συνοδεύτηκε από γλέντι που έγινε μετά το τέλος του κυνηγιού. Το μόνο μελανό σημείο ο τραυματισμός ενός από τους σκύλους της παρέας, του νεαρού Λάμπη. Ένας μεγάλος κάπρος επιτέθηκε όχι μια, αλλά τέσσερις φορές στον άτυχο Λάμπη και του έκανε μεγάλη ζημιά.Πάντως ευτυχώς ο σκύλος είναι καλύτερα μετά την έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση του κτηνίατρου κ. Κώστα Μάρκου από τη Λιβαδειά.
Προσκαλεσμένοι της παρέας ήταν το “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” και το iHunt.gr. Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να δειτε μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου αλλά πολύ συναρπαστικού κυνηγιού της παρέας από τη Λιβαδειά.
Όλοι έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη!!!!!
Τα κάρβουνα που θα ψήσουν τις μπριζόλες αγριογούρουνου ετοιμάζονται!!!!
Το τραπέζι είναι έτοιμο!!! Τα σκυλόκουτα με ένα πλαστικό από πάνω είναι το ιδανικο τραπέζι. Ο “Πρόεδρο” είχε ετοιμάσει τα πάντα….
Ένας από τους καλύτερους ιχνηλάτες της παρέας. Ο Μπάμπης Μπαλόκας….
O “Πρόεδρος”. Οργάνωσε όλο το γλέντι
Δεξιά ο γηραιότερος της παρέας., ο μαστρο-Γιώργης και αριστερά ο Γιώργος Σβολιατόπουλος από τους ιδρυτές της παρέας και εξαιρετικός κυνηγός αγριόχοιρου και όχι μόνο
O Μπαράκος!!!!
O Νίκος Τσούρας
O Γιώργος Κατσούλης
Κώστας Λουρής για το ihunt.gr
