Αρχική » Grid with Sidebar » Ψηφιακή απεικόνιση καταφυγίων Νήσου Άνδρου

Ψηφιακή απεικόνιση καταφυγίων Νήσου Άνδρου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στα πλαίσια αναβάθμισης της ιστοσελίδας του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου πραγματοποιήθηκε ψηφιακή απεικόνιση των καταφυγίων της Νήσου Άνδρου.
 
Η απεικόνιση πραγματοποιήθηκε με την χρήση του προγράμματος Google Maps το οποίο προσαρμόστηκε πλήρως στα δεδομένα της ιστοσελίδας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι στην πρώτη απεικόνιση βλέπουν ολοκληρωτική εικόνα του Νησιού μας με τα καταφύγια να έχουν πράσινό χρώμα.
 
Οι υπόλοιπες απεικονίσεις αφορούν τα καταφύγια μεμονωμένα και ονομαστικά, λόγο τεχνικής αστοχίας της Google, κάποιες απεικονίσεις ( π.χ Καταφύγιο Συνετίου) περιέχουν μικρές αποκλίσεις τα ακριβείς σύνορα αναφέρονται στο κείμενο κάθε απεικόνισης.
 
Επίσης δίδεται οι δυνατότητα στους χρήστες κάνοντας χρήση του εικονίδιου κάτω αριστερά από το πρόγραμμα Google Maps να μεταβούν στο πρόγραμμα Google Earth μετατρέποντας τον χάρτη σε εικόνα από δορυφόρο στην οποία όμως δεν οριοθετούνται τα καταφύγια.
 
Μπορείτε να δείτε τα καταφύγια της Νήσου Άνδρου από ΕΔΩ.
 
 
Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχώς πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας του συλλόγου.
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ