Αρχική » Grid with Sidebar » Χορτοφάγοι έκαναν αγρυπνία για 9 γαλοπούλες που σφάχτηκαν για τα Χριστούγεννα

Χορτοφάγοι έκαναν αγρυπνία για 9 γαλοπούλες που σφάχτηκαν για τα Χριστούγεννα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια ομάδα βίγκαν έκανε μια αγρυπνία με κεριά για να τιμήσει την μνήμη 9 γαλοπούλων που σφαγιάστηκαν εν όψει των Χριστουγέννων.
 
Η ομάδα είχε ασκήσει μεγάλη πίεση σε ένα αγρόκτημα για να ακυρώσει την φιλανθρωπική δημοπρασία για τα πουλιά που είχε οργανώσει.
 
Οι 9 γαλοπούλες θα δημοπρατούνταν από μια φάρμα στο Μπρίστολ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες της περιοχής. Ωστόσο, ακτιβιστές που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων υποστήριξαν ότι αυτή η εκδήλωση ήταν απαράδεκτη.
 
Τελικά η φιλανθρωπική δημοπρασία ακυρώθηκε αλλά οι ακτιβιστές ανέφεραν ότι οι γαλοπούλες σφάχτηκαν παρόλα αυτά για να πουληθούν για τα Χριστούγεννα.
 
“Θα θυμόμαστε τις γαλοπούλες με αγάπη και θλίψη, αλλά όχι με θυμό. Φυσικά είμαστε θυμωμένοι και θλιμμένοι αλλά θέλουμε να συνεργαστούμε με άλλες φάρμες για να σώσουμε άλλες γαλοπούλες στο μέλλον”, έγραψε η ομάδα Vegan Action.
 
 
“Ήθελαν να ζήσουν”
 
 
“Μια ειρηνική και βασισμένη στην αγάπη αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί για τις 9 γαλοπούλες που μας συγκίνησαν αλλά δυστυχώς σφαγιάστηκαν στις 8 Δεκεμβρίου 2018”, ανέφερε στην συνέχεια η ανακοίνωση της ομάδας.
 
 
“Φέρτε κεριά, λουλούδια ή απλά ελάτε όπως είστε.”
 
“Σας παρακαλούμε να μην υπάρξει καμία επίθεση ή μίσος για τους εργαζομένους ή τους επισκέπτες της φάρμας.”
 
Ένας εκπρόσωπος της φάρμας ανέφερε ότι οι γαλοπούλες είχαν ένα πολύ υψηλό επίπεδο ζωής και διατροφής.
 
 
“Γνωρίζουμε ότι η εκτροφή ζώων για το κρέας τους είναι ένα έντονα συναισθηματικό ζήτημα και έχοντας ακούσει τις απόψεις ενός μικρού τμήματος της κοινότητάς μας αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε την ετήσια δημοπρασία με τις γαλοπούλες”, ανέφερε ο εκπρόσωπος.
 
“Ωστόσο, οι στόχοι του αγροκτήματος δεν θα αλλάξουν και οι γαλοπούλες μας θα πουληθούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων”, πρόσθεσε.
 
H φάρμα προσφέρει βοήθεια σε πάνω από 3.000 άτομα με ειδικές ανάγκες που ζουν στην περιοχή.
 
[dailymail]

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ