Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Χιόνια στην Κοζάνη – Η Φλώρινα από τους 21 βαθμούς έπεσε στο μηδέν…VIDEO

Χιόνια στην Κοζάνη – Η Φλώρινα από τους 21 βαθμούς έπεσε στο μηδέν…VIDEO

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Τα καπρίτσια του καιρού καλά κρατούν σε βόρειες περιοχές της χώρα μας παρότι φτάσαμε στα μισά του Απρίλη.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στα βόρεια ηπειρωτικά σημειώθηκαν βροχές, ενώ σε αρκετές ορεινές περιοχές και στη δυτική Μακεδονία εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ο χειμώνας “ξαναχτύπησε” στο Μεσόβονο Εορδαίας και μάλιστα βαρύς, αφού οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης με χιόνι.

Το κύμα κακοκαιρίας με χιόνι, παγετό και πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αιφνιδίασε τους αγρότες, οι οποίοι ενώ ανησυχούσαν έντονα για τις επιπτώσεις της χιονόπτωσης πριν λίγες μέρες, πλέον βρίσκονται σε απόγνωση αφού τα άνθη σε κερασιές και μηλιές πάγωσαν.

Το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της ανθοφορίας.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ