Αρχική » Grid with Sidebar » Φ. Καρύδας : “Οι βουλευτές πρέπει να έχουν διάθεση να συνδράμουν το γενικότερο κοινωφελές έργο και τις δράσεις των κυνηγετικών οργανώσεων”

Φ. Καρύδας : “Οι βουλευτές πρέπει να έχουν διάθεση να συνδράμουν το γενικότερο κοινωφελές έργο και τις δράσεις των κυνηγετικών οργανώσεων”

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μπορεί να γεννήθηκα στην Αθήνα, όμως η καταγωγή μου είναι από την κυνηγομάνα Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, εκεί όπου το κυνήγι είναι τρόπος ζωής και έτσι ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει κυνήγι.
 
Παρακολουθώ την κυνηγετική δραστηριότητα και το έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων και αντιλαμβάνομαι ότι έχουν τη δική τους συνεισφορά  στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
Εκτιμώ ότι η θηροφύλαξη που πραγματοποιείται από τις Κυνηγετικές σας Οργανώσεις αποτελεί ένα σημαντικό έργο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αξιοσημείωτα  αποτελέσματα στην άσκηση νόμιμης θήρας που συνιστά προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον μελέτες και  προγράμματα, που αποσκοπούν στην εξασφάλιση ενός αειφόρου κυνηγίου το οποίο αποτελεί από τους βασικούς στόχους του ευρωπαϊκού πλαισίου. 
 
Επομένως θεωρώ ότι στην επόμενη σύνθεση του κοινοβουλίου είναι σημαντικό να βρίσκονται  άνθρωποι που είναι ενήμεροι και  για τα κυνηγετικά θέματα και έχουν διάθεση να συνδράμουν το γενικότερο κοινωφελές έργο και τις δράσεις των κυνηγετικών οργανώσεων. 
 
Φώτης Καρύδας
Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών (Β1)

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ