Αρχική » Grid with Sidebar » Φύλαξη Στροφάδων: Σε επιφυλακή η Θηροφυλακή για τη λαθροθηρία

Φύλαξη Στροφάδων: Σε επιφυλακή η Θηροφυλακή για τη λαθροθηρία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σαφάρι αντιμετώπισης της λαθροθηρίας ετοιμάζονται να εξαπολύσουν και φέτος οι αρμόδιοι Φορείς. Τα μέτρα φύλαξης θα καθοριστούν στην καθιερωμένη ειδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί και φέτος παρουσία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών όπως η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, το Δασαρχείο, το Λιμεναρχείο, ο κυνηγετικός σύλλογος κ.α. Ωστόσο, ώσπου να γίνει κάτι τέτοιο θα έχουν προηγηθεί δυο επιμέρους συναντήσεις.
 
Η πρώτη αύριο κεκλεισμένων των θυρών με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως και η δεύτερη ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο στις 31 του Μάρτη στην αίθουσα του Διοικητηρίου με πρωτοβουλία του Δασαρχείου.
 
Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα προστασίας της φύσης και αποτροπής της λεηλασίας ενός ιστορικού μνημείου σαφώς και δεν χωρούν ή δεν πρέπει να χωρούν κανενός είδους διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Μπορεί να μην έχει προσδιοριστεί ο λόγος που θα γίνουν ξεχωριστές επαφές, λες και ο ένας ενδιαφέρεται για τη Ζάκυνθο και ο άλλος για τα Στροφάδια, όμως, θέλουμε να πιστεύουμε πως ο σκοπός και ο στόχος είναι κοινός.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ